Bemærk!
Alle kulturinstitutioner i Hvidovre Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af covid-19. Hvis du har billetter til nogle af de aflyse / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtigt som muligt. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Hvidovre. Du kan finde yderligere informationer om situationen i Hvidovre på www.hvidovre.dk.
Teater
Holgers Forsvarstale

Medborgerhuset (Kometen)
Hvidovrevej 280, Hvidovre
Tirsdag den 9. november 2021, kl. 19.30.
Komedie. Aldersgruppe: Fra 12 år. Varighed: 90 min med pause.
Arrangeret af Hvidovre Teaterforening.

Komikeren Holger anklages efter en optræden for racisme. Hans forsvar gør det kun værre - og han bliver hurtigt nødt til at tage sit liv og sin humor op til omgang fransk vask og strygning.
Han er nu i en ny verden, hvor værdier, normer og definitioner af køn, race, seksualitet og grænser for ytringer skifter daglig.
En verden, hvor ord og begreber som identitetspolitik, kulturel appropriation, safe spaces, triggerwarmings flyver gennem luften.
En verden af minefelter og stormvejr, hvor det kan være svært at navigere rundt for en mand, der har været vant til at sætte kursen. Og det er ikke nemt for hvid hetero-mand, der egentlig bare vil have fred og en lille mad

Medvirkende: Farshad Kholghi, Mads Keiser

Idé: Farshad Kholghi
Idé: Mads Keiser
Entré: Børn/Unge: 125 kr, Løssalg: 260 kr, Seniorer: 160 kr, Særrabat til voksne: 180 kr
search icon
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige