Bemærk!
Alle kulturinstitutioner i Hvidovre Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af covid-19. Hvis du har billetter til nogle af de aflyse / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtigt som muligt. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Hvidovre. Du kan finde yderligere informationer om situationen i Hvidovre på www.hvidovre.dk.
Teater
Late Night Show

Medborgerhuset (Kometen)
Hvidovrevej 280, Hvidovre
Onsdag den 10. november 2021, kl. 19.30.
Med Caspar Phillipson. One Person Show. Varighed: 75 min uden pause.
Arrangeret af Hvidovre Teaterforening.

I "Late Night Show - med Caspar Phillipson" fører Caspar Phillipson publikum igennem hans oplevelser under pandemien i 2020 - det år, han kalder for et "annus horribilis". Publikum får et meget humoristisk, skarpt tegnet billede af de udfordringer han gennemlevede. Udfordringer som alle vi danskere mødte, såvel indenfor hjemmets fire vægge som udenfor.
Et udvalg af de bedste af Tom Lehrers gnistrende, morbide sange suppleres af både hits fra Monty Python og danske favoritter. Man går som publikum opløftet og glad fra teatret - for, som Caspar Phillipson afslutningsvis siger: "Når man står i lort til halsen - så nytter det ikke noget at hænge med hovedet"

Medvirkende: Caspar Phillipson
Køb/bestil billet
Entré: Børn/Unge: 130 kr, Løssalg: 240 kr, Seniorer: 155 kr, Særrabat til voksne: 155 kr
search icon
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige