Bemærk!
Alle kulturinstitutioner i Hvidovre Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af covid-19. Hvis du har billetter til nogle af de aflyse / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtigt som muligt. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Hvidovre. Du kan finde yderligere informationer om situationen i Hvidovre på www.hvidovre.dk.
For børn
Høst- og familiegudstjeneste ved Inge-Hanne Broström

Hvidovre Kirke
Hvidovre Kirkeplads 2, Hvidovre
Søndag den 19. september 2021, kl. 10-11.
Ved Høstgudstjenesten takker vi for årets høst og naturens gaver. Gudstjenesten handler ikke alene om årets høst, men også om glæden ved jordens mangfoldighed og om vores ansvar for jorden.


Alle opfordres til at komme med noget af efterårets frugt og grønt. Det bæres ind i kirken under gudstjenesten og symboliserer høstens gaver. Juniorkoret samt juniorkonfirmander medvirker med sang og optræden. Bagefter er der kakao, kaffe, te og boller samt auktion over høstens afgrøder
search icon
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige