Bemærk!
Alle kulturinstitutioner i Hvidovre Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af covid-19. Hvis du har billetter til nogle af de aflyse / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtigt som muligt. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Hvidovre. Du kan finde yderligere informationer om situationen i Hvidovre på www.hvidovre.dk.
Musik
Johnny Hansen & Country Friends

Medborgerhuset (Kometen)
Hvidovrevej 280, Hvidovre
Torsdag den 28. oktober 2021, kl. 20.
Forsangeren I Danmarks populæreste partyband "Kandis" er nu klar med en live-version på CD og DVD af sine største country-favoritter.
Arrangeret af Hvidovre Kulturråd.

Efter Johnny Hansens to solo-udgivelser produceret og indspillet i countryens mekka, Nashville er Johnny nu aktuel med en produktion der indeholder både CD og DVD.
I efteråret 2016 optog TV2 Charlie en hel koncert med Johnny Hansen & Country Friends i Aalborg Kongress og Kulturcenter. TV2 sendte en times uddrag af koncerten den 27. december 2016.
Nu har vi samlet hele koncerten - på 90 minutter - i en box, der indeholder hele den fantastiske koncert på DVD og live på CD.
Johnny har fået enorm ros for hans fortolkning af sine personlige country favoritter på: My Favorite Country Songs 1 og 2. Der er stor enighed om, at Johnnys stemme og karisma passer godt i country genren, som han også selv holder meget af. "Det har været fantastisk at opleve publikums begejstring for dette country projekt.
De har virkelig taget det til sig. Både vores eksisterende fans i Kandis, men også en helt ny målgruppe har tilsluttet sig dette koncept i countryens tegn." siger Johnny Hansen, der tilføjer, at en af de største musikalske oplevelser i hans liv, har været turene til Nashville og Memphis.
Med "Country Friends" har han de sidste 4 måneder - ved siden af alle Kandis job - turneret landet rundt med solo-country koncerter i danske musik- og kulturhuse, alle steder med stor succes og stående applaus efter hver koncert Køb/bestil billet
Entré: Standard 100 kr
search icon
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige