Bemærk!
Alle kulturinstitutioner i Hvidovre Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af covid-19. Hvis du har billetter til nogle af de aflyse / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtigt som muligt. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Hvidovre. Du kan finde yderligere informationer om situationen i Hvidovre på www.hvidovre.dk.
Musik
Irsk Aften

Medborgerhuset (Kometen)
Hvidovrevej 280, Hvidovre
Lørdag den 13. november 2021, kl. 19.
Kom til Irsk Aften i Kometen i Hvidovre når Hvidovre Kulturråd slår dørene op til Irsk Aften med The Early House & Green Steps.
Arrangeret af Hvidovre Kulturråd.

The Early House & Green Steps er en koncertoplevelse med forrygende irsk musik og stepdans. Bandet The Early House spiller med høj energi og masser af swing. De formår at sætte gang i den med deres musik og muntre lune. De består af Paddy Lawless på violin og sang, Joel Andersson på mundharmonika, Martin O'Hare på bodhrán og Daniel Johansson på sang og bouzouki.

Green Steps Irish Dance Ensemble optræder med moderne irsk stepdans i originale koreografier. I hårde sko udfører de tempofyldte rytmesekvenser og i bløde sko løfter de sig højt over scenegulvet i yndefulde og graciøse spring til de traditionelle irske rytmer: jig, reel og slip jig.

Green Steps har eksisteret siden 2004 og har I den tid optrådt i ind- og udland med det populære band Trad Lads, i TV (blandt andet åbningen af Zulu awards i 2009) med danseforstilling "Grá", til events som f. eks. Copenhagen St. Patrick's Day Parade og nu i koncertkonstellation som trio med The Early House.

Paddy Lawless fra Dublin, er en populær violinist og ses i flere bandkonstellationer på den irske musikscene i Sverige og Danmark. Joel Andersson er svensk og har spillet mundharpe, siden han var to - og blev professionel som 13-årig! Han har fået fine placeringer i prestigiøse konkurrencer som Fleadh Cheoilnah Eiréann og vundet 1. Plads i World Harmonica Festival i Tyskland. Hans debutalbum hedder The Irish Harmonica. Martin O'Hare respekteres som en unik bodhrán-spiller på den irske musikscene. Martin O'Hare kom til Danmark fra Belfast i 1981, siden blev han medlem af bandet Ash Plant og har medvirket i talrige succesfulde konstellationer som tæller Lá Lúgh, Riverdance, Tim O'Briens The Crossing og Mairtín O'Connors band Chatterbox Køb/bestil billet
Entré: Standard 100 kr
search icon
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige