Bemærk!
Alle kulturinstitutioner i Hvidovre Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af covid-19. Hvis du har billetter til nogle af de aflyse / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtigt som muligt. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Hvidovre. Du kan finde yderligere informationer om situationen i Hvidovre på www.hvidovre.dk.
For børn
Gudstjeneste: Familietorsdag

Hvidovre Kirke
Hvidovre Kirkeplads 2, Hvidovre
Torsdag den 14. oktober 2021, kl. 16-18.
I kirken skal vi høre om høst og i Magistergaarden skal vi lave æblemost. Så tag et par kilo æbler med (hvis muligt) og en flaske til æblemost. Vi sørger også for, at der er masser af æbler. Vi slutter senest kl. 19.00. Voksne 20,- kr., børn gratis.


Gudstjeneste i børnehøjde, mad og kreativ leg. Efter en kort børnevenlig gudstjeneste spiser vi aftensmad sammen. Efter maden laver vi kreative ting med børnene, mens de voksne får te og kaffe. Vi slutter senest kl. 19.00. Voksne 30,- kr., børn gratis, konfirmander 10,- kr. Familietorsdagene giver mulighed for at stoppe op efter en travl hverdag og deltage i et rart samvær i kirken og ved spisningen i Magistergaarden. Børn er ikke en forudsætning - også andre er velkomne
search icon
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige