Musik
Tapas & Trio Sussi og Leo

Medborgerhuset (Kometen)
Hvidovrevej 280, Hvidovre
Lørdag den 26. februar 2022, kl. 18.30.
Meget er de blevet kaldt - men aldrig kedelige. Der er altid fest og farver over feltet, når Trio Sussi og Leo går på scenen. Denne aften bliver der også serveret lækker tapas, før koncerten starter.
Arrangeret af Hvidovre Kulturråd.

Det hele begyndte hjemme i Leos kælder. Her spillede Leo i et band, der hed Starfighters. Efter Sussi og Leo havde mødt hinanden i skolen, blev de kærester, og Sussi blev en del af bandet. De spillede i Starfighters i et par år, inden duoen Sussi og Leo opstod. Parret blev fuldtidsmusikere, da de var bare 18 år gamle. Et par år efter begyndte de at spille på scenen på Brøndums Hotel i Skagen. To år efter begyndte de at optræde på Skansen. I 2003 efter 23 år på samme scene, forlod Sussi og Leo Skansen for at starte deres eget sted i Frederikshavn, kaldet RITZ.

I 2014 blev duoen til en trio, da de fik følgeskab af trommeslageren Thomas Ehrenreich. De har sidenhen sammen videreudviklet og forfinet deres unikke stil og underholdt et forrygende antal mennesker lige siden.

Nu kan du opleve trioen til en storslået aften. Som en del af billetprisen vil der før koncerten blive serveret velsmagende tapas. Denne bliver serveret fra kl. 18.30-20.00. Herefter går Trio Sussi og Leo på scenen og fester igennem i Kometen.

Trio Sussi og Leo optræder med et nyt show hvert år. Kulturrådet glæder sig til at byde velkommen til en rigtig festlig i aften.

Spisning: 18.30-20.00

Koncert: 20.00-22.00

OBS: eventuelle allegener skal oplyses til kultur@hvidovre.dk senest lørdag d. 19. februar

(Billetter skal købes senest d. 20 februar kl. 00.00, af hensyn til bestilling af tapas)

Dørsalg: 170kr eksl. tapas Køb/bestil billet
Entré: Standard - inkl. tapas 300 kr
search icon
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige