Musik
Ny dato - den Syvende Søn + support

Medborgerhuset (Kometen)
Hvidovrevej 280, Hvidovre
Lørdag den 15. januar 2022, kl. 20.
Hvidovre Musikråd glæder sig til at byde Den Syvende Søn velkommen i Kometen!
Arrangeret af Hvidovre Hovedbibliotek.

Koncerten bliver rykket til en ny dato. Billetkøbere får direkte besked via mail. Følg med på Facebook

Den Syvende Søn blev dannet i 2012 på bagsædet af en bil på vej hjem fra et job i Jylland.

Ikke lang tid efter stod de i en bunker og spillede for første gang og Den Syvende Søn var en realitet. I november 2013 udkom debutalbummet Den syvende søn, der bl.a. indeholdt singlerne "Hun Sagde Han Sagde" og "80'er festen"

Nu har Den syvende søn har indspillet deres tredje album i Victoria studio på Vesterbro, det var der de også indspillede deres første album.

På deres tredje album havde de brug for at vende tilbage til udgangspunktet. Sangene kom ikke lige af sig selv denne gang og der var lige ved at opstå lidt panik lige inden de skulle i studiet. Men da der først gik huld på bylden, blev der skrevet syv sange på ti dage og derfra gik det stærkt.

Tekstuniverset var som altid det der var sværest at få til at lykkedes, var det for banalt, for højtravende eller lige tilpas. Teksterne er som Michels univers plejer rimelig kontant og han prøver altid at være direkte, uden at være for banal, og poetisk uden at være for højtravende. Hvis teksterne skal passe til den ærlige vokal, er det nødvendigt med tekster han kan indleve sig i, uden at være selvudleverende.

Udover den naturlige udvikling i bandet, er Den Syvende Søn tro mod deres udgangspunkt. De har stadig en forkærlighed for beat musik, psykedelisk rock og dyrker håndholdt gammeldags håndværk.

Support TBA.

Koncerten finder sted i Kometen lørdag den 15. januar 2022. Barens personale vil stå klar til at servere når dørene åbnes kl. 19.00. Support går på kl. 20.00 og Den Syvende Søn starter kl. 21.00. Der vil være ståpladser til koncerten.

Forsalg: 125 kr. / dørsalg: 145 kr.
Der lægges et billetgebyr på 5 kr. oven i billetprisen.
Entré: 125 (+ 5 kr i gebyr)
search icon
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige