Musik
Stjernerstøv på Kometen. Gustav Piekut spiller Brahms 2. klaverkoncert

Medborgerhuset (Kometen)
Hvidovrevej 280, Hvidovre
Lørdag den 11. juni 2022, kl. 15-17.15.
En flot koncert med et stort symfoniorkester, en virtuos klaversolist, en ombejlet svensk dirigent og et dejligt romantisk program: Antonin Dvoraks 8. symfoni og Brahms 2. klaverkoncert, solist Gustav Piekut. Amatørsymfonikerne dir. af Per-Otto Johansson.
Arrangeret af Amatørsymfonikerne.

Stjernestøv på Kometen.

Amatørsymfonikerne og Gustav Piekut.

Lørdag d. 11. juni kl. 15 byder Kometen i Hvidovre på en musikalsk oplevelse af de helt store, når Amatørsymfonikerne med den ombejlede, unge klavervirtuos Gustav Piekut spiller Johannes Brahms hundesvære 2. klaverkoncert. Klaverkoncerten kræver en musikalitet og teknik ud over det sædvanlige, så man hører den ikke så tit live. Men den unge klaverstjerne, Gustav Piekut, er i topform, og vil fremføre koncerten med ungdommelig oplagthed og overskud.

Udover klaverkoncerten spiller orkestret under dirigent Per-Otto Johansson Antonin Dvoraks 8. symfoni, der er fuld af smægtende temaer, stor dramatik og farverig orkesterklang. Per-Otto Johansen er svensk, har arbejdet meget i Danmark men er nu ansat som dirigent ved den tyske Detmold opera og må i øjeblikket pendle frem og tilbage for at passe sine forskellige jobs.

Billetter á 100 kr. kan købes i døren. Børn og studerende gratis
Køb/bestil billet
Entré: 100 kr Børn og studerende gratis Hjemmeside
search icon
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige