Bemærk!
Alle kulturinstitutioner i Hvidovre Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af covid-19. Hvis du har billetter til nogle af de aflyse / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtigt som muligt. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Hvidovre. Du kan finde yderligere informationer om situationen i Hvidovre på www.hvidovre.dk.
Teater
Open Mic

Teater Vestvolden
Høvedstensvej 49, Hvidovre
Onsdag den 5. maj 2021, kl. 20.
Teater Vestvoldens Comedy Club. Comedy. Aldersgruppe: Fra 16 år. Varighed: 120 min med pause.


Få en sjov og uventet oplevelse med nogle af landets morsomme nye talenter og helt store komikernavne.

Vanen tror sætter vi strøm til mikrofonen den første onsdag i måneden, men derfra er resten af aftenen fuld af sjove overraskelser, når nogle af landets ypperste komikere afprøver nyt materiale eller pudser det eksisterende af.

Tidligere har navne som Brian Mørk, Linda P., Ruben Søltoft, Frank Hvam, Thomas Warberg og Simon Talbot været på plakaten, og som altid trækker I sæson 2020/21 vil I opleve at rollen som værten, der varmer op til aftenens to omgange med upassende underholdning fra nogle de største komikere på den danske comedy-scene, går på skift

Medvirkende: Tjelle Vejrup
Entré: Børn/Unge: 40 kr, Gruppe, Børn/Unge: 40 kr, Løssalg: 80 kr
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige