Bemærk!
Alle kulturinstitutioner i Hvidovre Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af covid-19. Hvis du har billetter til nogle af de aflyse / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtigt som muligt. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Hvidovre. Du kan finde yderligere informationer om situationen i Hvidovre på www.hvidovre.dk.
Udstilling
Udstilling - Tetra

Hvidovre Hovedbibliotek
Hvidovrevej 280, Hvidovre
Torsdag den 20. maj til fredag den 25. juni 2021, kl. 10-18.
I maj og juni viser billedkunstner Jan S. Hansen udstillingen "Tetra", hvori bl.a. arkitektoniske modeller, en stjernekikkert og en serie laserskårne diasbilleder præsenteres i en installation.


Udstillingen tager udgangspunkt i de nye mentale og fysiske rum, der i teknikkens tidsalder er blevet åbnet for os, og deres betydning for den menneskelige bevidsthed og perception. I grænselandet mellem disse rum og forskellige tidsligheder undersøges forbindelserne mellem naturen, det menneskeskabte og mennesket selv.

Jan S. Hansen (1980, Haderslev)

www.janshansen.org
Fri entré
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige