Dario 60 års jubilæum


image-one

DARIO CAMPEOTTO - 60 ÅRS JUBILÆUM I 2019. Musikalsk foredragsshow med Dario pianist. 60 års jubilæum for hele Danmarks Dario Campeotto i 2019!.

Egentlig kunne vi ligeså godt skrive 70 års jubilæum, for i 1949 stod han nemlig øverst på plakaten som "Vidunderbarnet, den italienske-danske barnesanger Dario Campeotto", i et show i KB-Hallen (hvor i øvrigt så Osvald Helmuth Wandy Tworek medvirkede). Kort tid efter blev karrieren dog af-brudt af en Dario-stemme i overgang. Derfor holder vi os til, at det hele startede i 1959, hvor Dario Campeotto var solist hos Otto Francker hans kvintet på Restaurant Scandia på Rådhuspladsen. Her sang Dario om aftenen, mens han om dagen passede sit job som korassistent på Det Kgl. Teater

Gennem de sidste 60 år har Dario Campeotto bevæget sig i utrolig mange sammenhænge: Musicals, film, revyer, kabaret, tv-optræden et utal af optrædener rundt i landet lige fra solist med landets symfoniorkestre til underholdning på plejehjem eller ved moster Odas fødselsdag. Nå ja, så var der naturligvis så det absolutte gennembrud med "Angelique" i 1961, hvor Dario Campeotto blev verdensberømt i Danmark, da han vandt det Danske Me-lodi Grand Prix i Fredericia

Ved et hurtigt blik på CPR-nummeret, kan man konstatere, at der ikke bare er tale om et jubilæum for Dario Campe-otto i 2019. Faktisk fylder Dario 80 år d. 1. februar 2019, men som Dario siger "hvorfor skulle jeg stoppe? Stemmen er der stadig, det holder mig i gang at komme rundt optræde - jeg elsker det!"

Dario Campeotto har valgt at fejre sit 60 års jubilæum med en turné, hvor han sammen med pianist Mickey Pless (bl.a. kapelmester i Nykøbing F. Revyen) tager rundt i Danmark - ikke med et stort show med orkester dansepiger, men i et musikalsk foredragsshow, hvor publikum kan opleve Dario helt tæt på få hele historien om Dario Campeotto. Undervejs fortæller Dario ærligt om sit liv, om hvordan det var fra den ene dag til den anden at blive folkeeje (hvor han på de bedste dage dagligt modtog 150 fanbreve). Dario fortæller så om spændende mennesker, han har mødt på sin vej, ligesom han ærligt for-tæller om knap så sjove perioder i karrieren. Med Darios enorme showmanship er pro-grammet ikke 100% fast: Måske falder der en røverhistorie eller tre af, måske bliver et pudsigt indfald til dagens største bifald.

Gratis garderobe skal benyttes.

Se mere på www.kulturcafe.dk

Kulturium Musikteater, Ishøj Østergade 28, Ishøj

Torsdag den 31. oktober 2019 , kl. 20.

Pris: (Entré: 105-175 kr)

Det sker samme sted