Jakob Illeborg Band


image-one

JAKOB ILLEBORG BAND. Jakob Illeborg kendes i dag af de fleste danskere som den hårdtslående vært på DRs forbrugermagasin "Kontant"..

Men før Jakob Illeborg blev journalist tv-vært var han faktisk forsanger i det London-baserede, danske band, Warwick Avenue, der i nullerne udgav plader på legendariske Columbia Records i USA spillede koncerter over det meste af verden.

Efter i årevis at have helliget sig journalistikken vender Illeborg nu tilbage til musikken på fuld tid med udgivelsen af sit første soloalbum, der udkommer i foråret 2019. Albummet skiller sig klart ud fra de fleste andre udgivelser lige nu. Stilen er levende, vibrerende dynamisk. Computere autotunere er gemt væk, i stedet er der plads til horn, gospelkor vel nok Danmarks bedste rytmegruppe.
Sangene teksterne er dybt personlige, det er stilarten så. Det er på samme tid både retro lydmæssigt oppe i tiden, live blæser orkestret publikum bagover. Tænk tidlig Van Morrison eller Bruce Springsteen, men mørkere vildere. En koncert med Jakob Illeborg live er ikke bare en kontrolleret aflevering af album. Det er en hyldest til den håndspillede musik udført af et forrygende top professionelt band.

Jakob Illeborgs første soloalbum er indspillet i Sweet Silence Studios i Danmark i Squat Sound i England. Det er mixet af Flemming Rasmussen udgives på LP, CD online i foråret 2019 på Sundance Records
Forvent en musikalsk oplevelse af de uforglemmelige!

Gratis garderobe skal benyttes.

Se mere på www.kulturcafe.dk

Kulturium Musikteater, Ishøj Østergade 28, Ishøj

Fredag den 25. oktober 2019 , kl. 20.

Pris: (Entré)

Det sker samme sted