UHØRT - Hørslev / Mechlenburg


image-one

KULTURIUM byder på hverdagspoesi pop et glas vin til talk koncert med UHØRT. Forfatter Lone Hørslev komponist Jesper Mechlenburg er gået sammen i et musikalsk samarbejde..

Forfatter Lone Hørslev komponist Jesper Mechlenburg er nu klar med deres anden udgivelse: EP'en Dagene er data. Jesper har igen med udgangspunkt i Lones digte oplæsning, sat ordene ind i et dybt originalt musikalsk univers.

Sangene er både pop poesi. De er undersøgelser af sprogets særlige musik musikkens muligheder sprog. Her mødes følsom hviskende kærlighedserklæringer med fængende refræner hverdagspoetiske betragtninger. Digtene kredser om frygten for fremtiden, blandet med længslen efter kærlighed lykke, om at møde den eneste ene, om elefanter magi, drømme, trylleri poesi. Det uventede i det daglige nære. Det skæve i det almindelige. Og det fjerlette i det allermest tunge.

Jesper har med udgangspunkt i Lones digte oplæsning, sat ordene ind i et dybt originalt musikalsk univers, som vi ikke har set lignende før i Danmark.
Live består UHØRT desuden af Søren Bigum på guitar, kor flygelhorn.

Lone Hørslev er for nylig blevet indstillet til Politikens litteraturpris Læsernes bogpris 2019

Artisktalk: Thomas Tiedje fra KULTURIUM Bibliotek interviewer Lone Hørslev 20 min - koncert 60 min.

Et samarbejde mellem Biblioteksklubben Salonen KULTURIUM Klub. Særpris for medlemmer af de to klubber opnås ved køb af billetter i billetsalget

Gruppebilletter kan købes på Ticketmasters Servicecenter, tlf. 70 15 65 65

Kulturium Musikteater, Ishøj Østergade 28, Ishøj

Onsdag den 23. oktober 2019 , kl. 19.

Pris: (Entré)

Det sker samme sted