Hush På Efterårs Tour Med Aske Jacoby


image-one

I 2018 udgav HUSH comeback-albummet SAND vendte dermed stærkt tilbage efter en længere pause. Siden har de spillet flere udsolgte turnéer optrådte senest i glitrende koncertsale på "Symfonisk Tour" akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester..

Nu får du chancen for at opleve HUSH tæt på i KULTURIUM , i et helt unikt set up, når de til efteråret turnerer som trio med den legendariske guitarist Aske Jacoby. HUSH er et band som skal opleves live. Det er efterhånden en velkendt påstand, som både anmeldere duoens trofaste publikum, kan skrive under på. Dorthe Gerlachs karismatiske stemme er omdrejningspunktet i det stemningsfulde americana-inspirererede univers, som fik mange anmelderroser med på vejen under bandets seneste turné

ASKE JACOBY
Aske Jacobys gnistrende musikalitet har gennem tiden beriget en række af de største navne. Han har turneret vidt bredt er én af de mest anvendte studiemusikere, efter sigende medvirker han på mere end 400 albums. Indimellem er der dog så blevet tid til soloudgivelser. I 2014 udkom værket CHANT det blev et vendepunkt for Jacoby. Den respekterede sideman tog skridtet fuldt ud, trådte fra skyggen ind i lyset besluttede sig for udelukkende at arbejde med sin egen musik. Der er blevet takket nej til en del turnéer i de forgangne fem år. Men nu er det altså lykkedes HUSH at lokke ham med på landevejen.

Dorthe Gerlach fortæller: "Det er ingen hemmelighed, at vi ser det som et kæmpe musikalsk scoop. Aske er helt sin egen, han har præget den danske musikscene gennem en lang imponerende karriere. På mange måder er han en grænsebryder, ubundet af genre form vi glæder os helt vildt til at udforske nye sider af vores sange sammen med ham."Udover HUSH sangene vil der så blive glimt fra Aske Jacobys soloalbums, der er på alle måder lagt op til nogle helt særlige aftener i musikkens tegn.

Gratis garderobe skal benyttes

Kulturium Musikteater, Ishøj Østergade 28, Ishøj

Lørdag den 2. november 2019 , kl. 20.

Pris: (Entré)

Hjemmeside: http://www.kulturium.dk

Det sker samme sted