Jump


image-one

Gør dig klar, bøj dybt i knæene spring - livet venter ikke! Uppercut Danseteater den anerkendte israelske koreograf Ofir Yudilevitch slipper scenegulvet udfordrer tyngdekraften..

Scenegulvet er erstattet af et kæmpemæssigt Air Floor af fineste slags, som løfter forestillingen op i helt nye luftlag både koreografisk, visuelt teknisk. Det er urban contemporary dans uden sikker grund under fødderne.

Med barnets hoppende glæde boblende kærlighed tager livet fart, men hurtigt bliver leg til konkurrence konkurrence til livets hårde realiteter. Du tager springet; springer for livet, om du lander på benene eller snubler, om du har modet til at rejse dig igen, vil tiden vise.

JUMP er en forestilling om at agere, springe, falde, snuble om at finde sine ben igen. Om at være eller bære sine fejl i så høj grad, at man måske i sidste ende ender med at lykkes.

MÅLGRUPPE 12 år op. Yngre børn fra 8 år kan så se forestillingen, hvis forældre vurderer de har koncentration til at se en danseforestilling på ca. 50 minutter

KOREOGRAFER
Stephanie Thomasen &
Ofir Yudilevitch

DANSERE
5 dansere fra Uppercut Danseteaters ensemble

KOMPONIST
Lawand Shakur Othman aka Turkman Souljah

DRAMATURG
Betina Rex

LYSDESIGNER
Peter Bodholdt Løkke

KOSTUMIER
WEIRD WEAR

Gruppebilletter kan købes på Ticketmasters Servicecenter, tlf. 70 15 65 65

Kulturium Musikteater, Ishøj Østergade 28, Ishøj

Tirsdag den 29. oktober 2019 , kl. 19.30.

Pris: (Entré: 70-110 kr)

Det sker samme sted