Dissing og Las


image-one

I aftenens første koncerthalvleg fortolkes Bob Dylans vidunderlige sange. Efterfølgende vil trioen præsentere deres egne numre..

Rasmus & Jonas Dissing samt Las Nissen tilhører den absolutte top indenfor den nye generation i dansk musik. De er oplært hos Povl Dissing, men er i dag etableret som en unik enhed, der med ekstrem samhørighed har fundet deres helt egen lyd og musikalske univers.

Dissing og Las inviterer, med den største selvfølgelighed, publikum indenfor, og fortællinger og fantasier viser vej gennem aftenens sange. Der bliver grinet og grædt, rocket og rislet.

De udstod deres første musikalske læretid hos Povl Dissing, og da de valgte at stå på egne ben under navnet Dissing & Las, var det med det samme tydeligt, at det var en rigtig god idé.

Med de tre album 'Lige Præcis' (2008), 'Balladen med Bartof'( 2010) og nu 'Kig op' (2013) i bagagen har Las Nissen og Rasmus og Jonas Dissing for alvor slået deres navn fast i den brede offentlighed, og trioen er i dag etableret som en enhed man skal regne med fremover.

Udgivelserne høstede masser af kritikerros fra danske anmeldere for netop at bringe deres eget unikke udtryk i spil. Samtidig giver de med deres tekster et både intelligent, vedkommende og nuanceret billede af dagens Danmark

Kulturium Musikteater, Ishøj Østergade 28, Ishøj

Fredag den 13. september 2019 , kl. 20.

Pris: (Entré: 150 kr)

Hjemmeside: https://www.ticketmaster.dk/event/dissing-og-las-billetter/464767

Det sker samme sted