Hanne Boel akustisk


image-one

Anmelderroste hanne boel tager på akustisk turné med sit nye album. hanne boel har netop udgivet sit første album i 8. år, der har modtaget fantastisk respons fra flere anmeldere..

Nu starter billetsalget til hendes akustiske koncert i Kulturium Musikteater, hvor hun sammen med guitaristerne Jens Runge Jacob Funch spiller nyt materiale gamle klassikere.

Om Hanne Boel er tilbage? Nej, Hanne har aldrig været væk. I januar udgav hun sit længeventede 8. album 'Between Dark and Daylight', der bl.a. bliver omtalt således: 'Der er noget nærmest Leonard Cohen-agtigt på spil i disse ord, om at være nået til et afklaret sted i livet' Nordjyske Stiftidende, 5 stjerner.

'Hanne Boel træder ind i 2020 med stil' Politiken, 4 stjerner.

Det nye album er ikke et forsøg på at genoplive svunden storhed, mere at udforske bygge på indhøstede erfaringer ikke mindst levet liv. Hanne har bagagen med sig fremsynet intakt har ikke kastet sig ud i en konkurrence med sin egen fortid. Andre toneangivende medier skriver følgende om albummet: 'Boel synger ekspressivt om moden kærlighed uden at fremstå overmoden' Ekstra Bladet, 4 stjerner.

'Alt i alt er 'Between Dark & Daylight' et vellykket, modent rigt facetteret album, der fortjener et stort publikum' GAFFA, 4 stjerner.

'Et dynamisk, dybt, drevent gavmildt givende album' Side 33, 5 stjerner.

Til efteråret kan publikum endnu engang opleve Hanne Boel live, når hun spiller sine populære akustiske koncerter. En tradition, som hun er blevet svært glad for: 'Jeg har i de senere år turneret flittigt med bl.a. guitaristerne Jacob Funch Jens Runge. Vi har udforsket mulighederne for sammen spil på en mere autentisk måde, uden så meget teknik; en slags tilbage til rødderne. Denne erfaring har blandt andet været medvirkende til at sende mig mod det, jeg står for i dag med fokus på samspil masser af dynamik i lydbilledet - som derfor så er en del af inspirationen til mit nye album.' siger Hanne Boel.

Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede det jazzede - alt det, som har gjort Hanne Boel til den sangerinde, som hun er i dag. Sange fra det nye album 'Between Dark and Daylight' vil så være at finde på setlisten. Det er Hanne Boel anno 2020, i et dekonstrueret univers en hybrid af mange retninger, hvor hun befinder sig godt: 'Der er gået tid, jo, jeg er så blevet ældre meget føles anderledes. Men jeg har mødt en meget større fordomsfrihed denne gang end nogensinde tidligere.'

Hanne Boel har altid været flittig på livesiden, når hun i efteråret spiller koncerter i en lang række norske danske byer, bliver det formentlig for fulde huse, som hun plejer.

Gratis garderobe skal benyttes

Kulturium Musikteater, Ishøj Østergade 28, Ishøj

Onsdag den 18. november 2020 , kl. 20.

Pris: (Entré)

Hjemmeside: http://www.kulturium.dk

Det sker samme sted