Seniormatiné med Shu-bi-for-sjov - inklusiv middag


image-one

Aftenmatinéen starter med servering af en god dansk ret, som er inkluderet i prisen, drikkevarer hertil købes i baren til rimelige priser. Shu-bi-for-sjov DUO..

Shu-bi-dua - en institution i dansk underholdning, Danmarks nationalorkester eller i folkemunde: Shubberne. I tæt på 40 år var Shu-bi-dua et humoristisk, musikalsk holdepunkt i dansk musik. Med Michael Bundesens bløde, behagelige næsten tryghedsskabende stemme lå Shu-bi-dua højt på danskernes favoritlister, indtil en blodprop brat satte en stopper for Michael Bundesens livslange karriere.

Shu-bi-duas musik lever imidlertid i bedste velgående en hel generation af danskere kan synge med på sætninger som "Hvis du går tænker på at spørge mig...", "se solen stiger op over bilkirkegården", "når jeg kommer ind går blomsterne ud" eller "åh men Hvalborg... sikken én".

Når Shubiforsjov DUO spiller op bliver der rig lejlighed til at synge, nynne eller grine med på alle de store Shu-bi-dua hits. Shubiforsjov DUO består af Claus Petersen, sang Michael Staun på guitar/kor. Med en stemme, der kommer meget tæt på Michael Bundesens, imponerer Claus Petersen. Læg dertil Michael Stauns forrygende guitarspil de 2 herrers humør musikalitet, så er der lagt op til en festlig hyggelig stund.

Glæd dig til et genhør med Shu-bi-dua hits som Den røde tråd, Kære Lone, Vuffelivov, Familien kom til kaffe, Står på en alpetop, Folkevognen, Askepot, We wanna be free, McArine, Danmark måske lidt mere fart over feltet med numre som Fed rock, Tryk på Stærk Tobak. ShubiForSjov DUO sammensætter repertoiret efter publikum supplerer med lidt muntre betragtninger mellem numrere

Kulturium Musikteater, Ishøj Østergade 28, Ishøj

Onsdag den 11. november 2020 , kl. 18.

Pris: (Entré)

Hjemmeside: http://www.kulturium.dk

Det sker samme sted