Keld & Hilda "60+40=100 år" Jubilæums Show


image-one

Et af Danmarks mest berømte ægtepar Keld & Hilda kan i 2021 fejre et bemærkelsesværdigt 100 års jubilæum. Her er det 60 år siden, at Keld Heick fik sin debut 40 år siden, at Hilda første gang optrådte offentligt med Keld. Det skal fejres..

Derfor har Keld & Hilda allieret sig med én af Danmarks dygtigste akkompagnatører Mickey Pless (bl.a. kapelmester i Nykøbing F. Revyen) i et vaskeægte 100 års jubilæums program med evergreens anekdoter.

Publikum kan glæde sig til en musikalsk tour de force gennem Keld & Hildas lange karriere. Her er pigtrådstoner tilbage fra tiden, hvor Keld bl.a. blev Danmarksmester i pigtråd i 1965. Publikum får så historien om, hvordan der gik "gadekær i pigtråden", hvordan Keld & The Donkeys skrev dansk musikhistorie formåede at fusionere pigtråd med schlager-musik. Det resulterede bl.a. i hits som Ved landsbyens gadekær, Ganløse Vanløse Jeg ringer på fredag. For sjov medvirkede Hilda på indspilningen af Keld & The Donkeys hittet Do You Speak English. Det blev en kæmpe-succes arrangører begyndte at efterspørge, om Hilda måske kom med sang Do You Speak English. Det nægtede Hilda kategorisk, men efter 5 års forsøg, lykkedes det Keld at overtale Hilda 6. februar 1981 stod Keld & Hilda på scenen for første gang. Hvordan debut?en forløb, skal vi ikke afsløre. Det vil Hilda fortælle, men lad os røbe, at det ikke var en let start

Naturligvis bliver der masser af Melodi Grand Prix nostalgi, når hele Danmarks Mr. Melodi Grand Prix Keld Heick fortæller anekdoter. 32 gange har han haft sange med i Det danske Melodi Grand Prix - imponerende ni gange har han vundet! Keld & Hilda vil så undervejs krydre den musikalske fortælling med andres sange fra de sidste 60 år. Det kan være sange, der har en speciel betydning for Heick?erne eller måske sange udødeliggjort af én af de utallige danske eller udenlandske kunstnere, som Keld har haft besøg af i det populære program "Musikbutikken"

I det musikalske program vil Keld & Hilda så fortælle gode historier pudsigheder fra et langt liv på landevejen som underholdere. Alt i alt venter der publikum en fornøjelig musikalsk stund sammen med Keld & Hilda i et forfriskende show med Mickey Pless

Gratis garderobe skal benyttes

Kulturium Musikteater, Ishøj Østergade 28, Ishøj

Fredag den 5. marts 2021 , kl. 20.

Pris: (Entré)

Hjemmeside: http://www.kulturium.dk

Det sker samme sted