Hr. Skægs Hotel


image-one

Refundering frem til 10. maj 2021. I forbindelse med Coronavirus, der i øjeblikket påvirker os alle, er en række koncerter over hele landet enten aflyst eller flyttet. Vi skal derfor meddele at forestillingen Hr..

Skægs Hotel d. 7. juni 2020 er flyttet til d. 17. Januar 2021. Vi håber du har mulighed for at komme høre Hr. Skæg på den nye dato. Din billet vil automatisk kunne benyttes den nye dato.

Hr. Skæg er tilbage! Denne gang inviterer han hele verden indenfor vækker nysgerrigheden for sprog.

Hr. Skæg har åbnet sit helt eget hotel det tager han med på turne rundt i hele Danmark besøger Kulturium i Ishøj d. 22 marts.

På et hotel møder man mennesker fra hele verden det er ikke altid lige let at forstå hvad de vil. Sammen med Danmarks klogeste publikum sin ven Vinter, kaster Hr. Skæg sig alligevel ud i forsøget finder ud af at engelsk faktisk ikke er så svært som folk går tror.

sjovlæring
Som altid med Hr. Skæg, handler det om at lære, men først fremmest skal det være sjovt spændende. Læring opnås bedst, når man har det godt, showet er designet til at give børnene succesoplevelser. Det giver selvtillid at opdage, at man kan mere end man tror, i Hr. Skægs Hotel lærer børnene, at det godt kan lade sig gøre at forstå hinanden, selvom der ikke tales samme sprog.

Nye Skæg-sange
Intet Hr. Skæg-show uden musik. Sammen med sin makker Vinter, har Hr. Skæg begået en serie spritnye sprogsange som selvfølgelig indgår i showet. Så er du mellem 2 99 år, i humør til at grine, gyse, synge, danse blive klogere, er her et show som du ikke bør gå glip af.

Velkommen til Hr. Skægs Hotel!

Gratis garderobe skal benyttes

Kulturium Musikteater, Ishøj Østergade 28, Ishøj

Søndag den 17. januar 2021 , kl. 13.

Pris: (Entré: 99 kr)

Hjemmeside: http://www.kulturium.dk

Det sker samme sted