Fatma Zidan


image-one

Kulturium Global Culture Club præsenterer Fatma. Fatma Zidan er en alsidig kunstner..

Med rødderne dybt begravet i den arabiske sangskat har hun hentet inspiration fra legendariske arabiske sangerinder som Oum Khaltoum, men har så komponeret moderne arabiske popsange

Det, der binder Fatma Zidans brede musikalske repertoire sammen, er, at stort set alle sangene handler om kærlighed - et evigt tilbagevendende tema i arabisk musik. Fatma Zidan præsenterer en blandet buket af både sine sange nogle af klassikerne fra de største arabiske divaer. Publikum vil så blive budt på smagsprøver fra hendes 2 seneste udgivelse: Zaman, hvor det er den klassiske, arabiske musik, der er i centrum

Fatma Zidans stemme er værdsat elsket såvel i Danmark som i Mellemøsten. I 2004 blev den arabiske oliesheik Mohamed El Amody så tryllebundet af hendes stemme, at han brugte flere tusind kroner for at få én sang produceret, udgivet opført med Fatma Zidan som solist. Herhjemme har hun nydt stor anerkendelse for sine to albums Muktalef fra 2008 hvor hun samarbejder med Oriental Mood Hawel fra 2010. Begge albums er blevet hædret med en Danish Music Award i kategorien Best World Track, ligesom hendes koncerter har fået rosende ord fra anmelderne.

Kulturium Global Culture Club er det nyeste world-venue i Københavns Regionen - beliggende i Kulturium Musikteater.

Velkommen til verden i Ishøj!
Ishøj er stedet hvor hele verden mødes - derfor er det nu så naturligt at præsentere musik fra de verdensdele som faktisk er repræsenteret i Ishøj - på Vestegnen i det hele taget.
Musik fra bl.a. Egypten, Tyrkiet, Balkan, Andalusien, Libanon, Kurdistan, Irak, Marokko, mange andre områder når sjældent ud på de etablerede danske spillesteder - det råder det nye Kulturium Global Culture Club nu bod på.

Følg med på Kulturium.dk på Kulturium Global Culture Clubs FB

Kulturium Musikteater, Ishøj Østergade 28, Ishøj

Lørdag den 14. november 2020 , kl. 20.

Pris: (Entré)

Det sker samme sted