Rasmus Nøhr trio


image-one

Med 6 albums i bagagen og medvirken i programmer som Vild Med dans og Toppen Af Poppen er det en velkendt troubadour der indtager scenen i Kulturium Musikteater, med sin guitar og velkendte smil..

Vi kan se frem til en aften med Rasmus Nøhrs kendte sange som blandt andet Sommer I Europa, Det Glade Pizzabud og Avre For Laura og sange fra hans seneste album Monas Butik.

Om Monas Butik:

Rasmus Nøhr seneste album "Monas Butik" indeholder 10 historier om skæbner der fletter sig ind og ud af hinanden. Singlen Tænker For Meget - handler om et ungt par med få midler som venter deres første barn. Og når troubadouren og poeten tager - så afsløres det om stor musikalsk tæft, instinktiv fornemmelse for melodi og evnen til at skrive en vedkommende og billedrig tekst.

Du kommer hurtigt og nemt til Ishøj med S-Tog, eller benyt en af de mange gratis parkeringspladser. Koncerten afvikles under overholdelse af alle gældende Covid-19 restriktioner, og er med siddepladser.

Ønsker du at spise middag inden koncerten, kan du få 50% rabat på alle retter i Cafe A (gælder ikke drikkevarer), mod forevisning af din billet til koncerten. Gør venligst opmærksom på dette ved ordreafgivelse i restauranten.

Kulturium Cafe har et bredt udvalg af drikkevarer, blandt andet øl fra bryggeriet Skands, samt et udvalg af drinks

Kulturium Biograf, Ishøj Østergade 28, Ishøj

Torsdag den 29. oktober 2020 , kl. 20.

Pris: Ukendt

Det sker samme sted