Mike Andersen m. band


image-one

Mike Andersen - BAND. Mike Andersen har en karakteristisk, stærk vokal, en intens guitarstil ikke mindst et fantastisk band! Mike Andersen er derfor med god grund ét af Danmarks travleste livenavne..

De mange turnéer, både i Danmark i udlandet, har budt på både inspiration reflektion, det er trængt ned ind i den kommende udgivelse!

"Jeg er nu 43, dermed gammel nok til at se hvor tåbelig know-it-all-agtig jeg på mange måder var som helt ung. Samtidig er jeg blevet så gammel, at jeg vil vogte mig for... nej, jeg har bestemt mig for... ikke at blive den sure gamle mand der insisterer på at gå baglæns. For den type kender jeg alt for godt, det er sgu sjovere at gå fremad"

Netop dét emne berører Mike Andersens nyeste single, "Slamming the door"! Et humoristisk stik der handler om at være opmærksom på, hvilken person man har lyst til at være, i såvel musikken som i livet, inden man ender med at gå smække med døren! "And there's an old man who keeps rolling his eyes Apparently, he earned the right to no longer be nice He's in love with the past, and he hates kids today Do me a favor old man, get out of their way I'm gonna go crazy, I Can't take it anymore Leaving this place Slamming the door "

Singlen er fra Mike Andersens 9. fuldlængde album, der udkommer i 2021. Gennem tyve år har Mike Andersen udviklet sin egen lyd - sin personlige stil bygget på stærke elementer fra den afroamerikanske musik - blandet med alle de musikalske indtryk, han har lagt øre til siden ungdommen

Det høres mærkes tydeligt at Mike Andersen Band er et hold af musikere, som har rejst Europa tyndt stadig elsker at spille sammen. Et band som over mange år har bygget sin egen lyd op omkring Mike Andersens musik tekst univers.

Gratis garderobe skal benyttes.

Se mere på www.kulturium.dk

Kulturium Musikteater, Ishøj Østergade 28, Ishøj

Fredag den 8. oktober 2021 , kl. 20.

Pris: (Entré: 195 kr)

Det sker samme sted