Pink Floyd: The Wall. Rockforedrag af Thomas Ulrik Larsen


image-one

Et foredrag, som både går i dybden med The Wall som kunstværk og studerer strømninger i engelsk rock, kultur og sindelag..

Et dobbeltalbum om fremmedgørelse, isolation, fascisme og moderbinding lyder ikke som standardopskriften på et hit-album. Men Pink Floyd fulgte aldrig rockens hitformler, og deres dobbeltalbum fra 1979 blev en næsten ligeså stor succes som "The Dark Side Of The Moon".

Thomas Ulrik Larsen's foredrag rummer spændende tekst- og musikanalyse, hvor alle kan være med. Musikhistorie, anekdoter og samtids-perspektiv flettes sammen på en underholdende og eftertænksom måde.

Prisen er inklusiv et glas vin, øl eller vand.

Om Thomas Ulrik Larsen
Thomas Ulrik Larsen, født 1971, er en af Danmarks mest erfarne og efterspurgte musikformidlere. Han var i mange år musikskribent for bl.a. Gaffa, Musikeren, Ud & Se, Politiken og svensk MM. Derudover er Thomas musikskolelærer, guitarist og sangskriver med fire album-udgivelser på cv'et under sit alias, Lysår. Han er bosat i Nordsjælland med sin familie.

Thomas Ulrik Larsen er uddannet i musikvidenskab og pædagogik på Københavns Universitet. Han en af landets kapaciteter inden for britisk og amerikansk rock fra især 1970'erne samt dansk rock fra samme periode.

Thomas har også været medvært i DR på P6 Beat i serien "P6 Beat elsker..." da emnerne var Gasolin' og Pink Floyd. Udsendelsen om Gasolin' er den største lyttersucces i serien

Kulturium Musikteater, Ishøj Østergade 28, Ishøj

Tirsdag den 7. september 2021 , kl. 19.

Pris: (Entré: 50 kr inkl. et glas vin, øl eller vand)

Hjemmeside: https://kulturium.dk/kalender/event/show/the-wall-pink-floyd-foredrag-af-thomas-ulrik-larsen.html

Det sker samme sted