Steppeulvene


image-one

Der er i sandhed lagt op til et magisk trip i nostalgiens tegn når STEPPEULVENE, i deres nuværende form, går på scenen!.

De to nulevende ulve, Stig Møller og Preben Devantier vil, sammen med bassisten Eik Skibdal og guitaristen Keld Andersen, føre publikum tilbage til 1967, hvor dansk rocks måske vigtigste LP, HIP, udkom. Koncerten er delt i to afdelinger. Den ene afdeling er i musikkens tegn, hvor STEPPEULVENE vil spille hele HIP i kronologisk rækkefølge. I anden afdeling vil Stig Møller og Preben Devantier, gennem samtale og personlige anekdoter, give publikum et unikt indblik i tiden med STEPPEULVENE og indspilningen af HIP. Det var Stig Møller, som satte musik til Eik Skaløes lyriske troldspejl (på nær Kvinde Kom Ud, som Søren Seirup komponerede musikken til). Stig Møller spurgte Preben Devantier og Søren Seirup om de ville med på trippet. Efter nogle dage i Metronome studierne udkom et stykke originalt kulturhistorie i form af HIP.

Hver gang Stig Møller og Preben Devantier, sammen går på scenen, bliver der føjet et nyt kapitel til rockhistorien. De to ulve er stærkt flankeret af bassisten Eik Skibdal og guitaristen Keld Andersen, som med bandet STEPP*2(som også har Preben Devantier bag trommerne) står bag udgivelsen Stadig På Jagt Efter Fuger I Tiden. Otte numre komponeret over Eik Skaløes efterladte digte.

Det er muligt at den oprindelige ulvebesætning ikke har vist tænder siden sidste koncert i Aalborg i 1967, men STEPPEULVENE har aldrig været væk. Musikken på HIP, som er centreret omkring Eik Skaløes tidsløse lyriske genialiteter, er blevet givet videre fra generation til generation. I dag, mere end 50 år efter, står musikken og teksterne lige så knivskarpt som i 1967.

STEPPEULVENE inviterer til en dunhammeraften med stort H!

Kulturium Musikteater, Ishøj Østergade 28, Ishøj

Fredag den 1. oktober 2021 , kl. 20.

Pris: (Entré: 195 kr)

Hjemmeside: https://kulturium.dk/kalender/event/show/steppeulvene.html

Det sker samme sted