Jacob Gurevitsch


image-one

Torsdagskoncert med en af verdens mest streamede guitarister..

Guitaristen Jacob Gurevitsch, har med videoen til nummeret 'Lovers In Paris' over 16 millioner visninger på YouTube. Sammen med antal plays på Spotify, har det gjort den København-baserede guitarist, til én af verdens mest streamede guitarister. Hans tracks ligger på et utal af de mest eksklusive Spotify Playlister som Buddha Bar, Music For Dreams og Café Del Mar.

Nu kommer han til Kulturium med sin Trio, der udover Jacob består af Jacob Andersen (percussion) og Bastian Sjelberg (bas), til en magisk koncert med den spanske guitar helt i front.

Igennem de sidste 10 år har den danske guitarist, Jacob Gurevitsch, udviklet sin egen musikalske signatur med den spanske guitar. Hans indgang til musikken er en dyb passion, en flair for romantiske fortolkninger og en meget veludviklet musikalsk forståelse. Han har gennem de seneste år opnået stor succes bl.a. i udlandet, hvor hans musik er kommet vidt omkring

Den danske guitarist Jacob Gurevitsch, født i Sønderjylland i 1972, blev i en tidlig alder grebet af musik. Fra barndommen fik han, igennem sin svensk fødte mor, den svenske vise tradition ind på tæt hold. De melodiske og smukke kompositioner fra eksempelvis Jan Johansson, gjorde stort indryk og har siden hen haft afgørende betydning for hans musikalske udtryk.

Efter at have studeret på musik konservatoriet, fulgte en tid som akkompagnatør for nogle af Danmarks største sangere, bl.a. Savage Rose som han turnerede med i 3 år. Det var i den periode hans passion for den spanske guitar begyndte.

I 2015 udgav han sit første album "Lovers In Paris", og siden er det gået stærkt!

Kulturium Musikteater, Ishøj Østergade 28, Ishøj

Onsdag den 13. oktober 2021 , kl. 20.

Pris: (Entré: 99 kr)

Hjemmeside: https://kulturium.dk/kalender/event/show/jacob-gurevitsch.html

Det sker samme sted