Juncker med band


image-one

Juncker brød for alvor igennem med singlen 'Mogens og Karen' hvor han ramte den danske sjæl med teksten om et nabopar, der trods deres tilforladelige navne nærede giftige bær og en gal hund i haven..

Og senere blev Juncker igen folkeeje med den populære sang 'Havana' som han skrev til TV-serien 'Mod fjerne kyster' og igen som sanger og komponist til efterfølgeren til TV-serien - denne gang med sangen 'Wallenberg' til 'Kurs mod Nord' - en ny landeplage som har haft adskillige uger på hot rotation på DRP5.

I sommeren 2020 udgav Juncker den tredje titelmelodi 'Vi bliver hjemme i år' til TV-serien.

Juncker udgav i slutningen af april 2018 hans hidtil mest personlige og verdensanskuelige album med titlen GLOBUS NV. Den første single 'Sidste nat på fabrikken', blev efterfulgt af: 'Det Er Lige Meget', 'Som Det Er Lige Nu' og 'Donegall Road', der alle er blevet afspillet flittigt på DR Radio. På GLOBUS NV møder vi en Juncker, der drager ud i verden, men altid vender hjem igen - og sange, der dyrker spændingsfelterne mellem udlængsel og hjemve og blander det lokale med det globale. Eftertænksomheden og de catchy tekster og kompositioner er igen kendetegnende for Juncker.

Anmelderne tog rigtigt godt imod GLOBUS NV og kaldte det bl.a. "hans mest helstøbte album" (GAFFA - 5 stjerner) og "nogle af hans bedste popsange i karrieren" (Fyens - 5 stjerner).

Junckers tekster bugner af kvaliteter, de er spækket med flotte billeder og metaforer men også overdreven melankoli og modløshed

Kulturium Musikteater, Ishøj Østergade 28, Ishøj

Fredag den 29. oktober 2021 , kl. 20.

Pris: (Entré: 195 kr)

Hjemmeside: https://kulturium.dk/kalender/event/show/juncker-med-band.html

Det sker samme sted