Søndagsjazz: Bjørn Ingelstam Kvartet


image-one

Björn Ingelstam tilhører den nye generation af fremragende musikere i Øresundsregionen. I de seneste år har han slået sit navn fast som en excellent trompetist og som en storslået entertainer. Hans greb om publikum er enestående..

Hans hæsblæsende og storswingende trompetspil er et mega hit i mange bandsammenhænge.

For at afvikle Covid-19 sikre koncerter skal alle gæster have en billet med en plads i salen fremover.
Sølv- og guld medlemmer har gratis entré, men skal senest dagen inden koncerten hente en billet på kulturium.dk eller i vores billetsalg.
Det vil være muligt at købe en entrébillet i døren, såfremt der ikke er udsolgt, mod et gebyr på 20 kr. Dette gebyr gælder også vores guld- & sølvmedlemmer.
Det er muligt at købe drikkevarer i baren med et udvalg af øl fra bryggeriet Skands samt diverse spiritus/bitter. Som noget nyt vil det være muligt at købe et lækkert stykke kage til kaffen. Det vil ligeledes være muligt at købe en sandwich.
Kulturium vil gerne bidrage til at formindske brugen af plastik hvorfor vi serverer alle drikkevarer i glas.
Alle optrædende er nøje udvalgt af Sven Levandowsky som selv er udøvende jazzmusiker i bandet Basement Jazzband. Sven har siden han var 14 år elsket musik og i særdeleshed jazz. Han begyndte at spille trommer og har holdt ved instrumentet lige siden. Han foretrækker selv den traditionelle jazz, New Orleans musikken samt The Beatles.

Læs mere og køb billet her.

Kulturium Musikteater, Ishøj Østergade 28, Ishøj

Søndag den 5. december 2021 , kl. 13.

Pris: (Entré: 30 kr)

Det sker samme sted