Fortælleaften: Den gode, den onde og den virkelig grusomme juletid


image-one

Velkommen til vores nye fortælle-aftener for voksne! Tre professionelle historiefortællere vil underholde med deres fortællinger. Fortællinger der dufter af regn, smager af æble, knitrer som ild, brænder som en lussing eller føles som første kys..

Nogen elsker den, andre hader den - idag hylder vi julens fortællinger på godt og ondt. Vi tager lidt nisser og julegodter og blander sammen med travlhed, stress og sort (og gul) urbansk sne - og vupti, så har vi pakket julen ind i det værste og bedste.

Kasper Sørensen er indbegrebet af storbyfortællinger. Lys og mørk på een og samme tid. En evne til at se det gode i det grusomme og det grusomme i det gode. Han er én af landets mest erfarne fortællere og har været med til at udvikle dansk LIVE fortælling til det som den er idag. Kari Brinch er fortælleren fra Fyn, der kan blande 100 gram eventyr og 100 gram opkevelser fra eget liv - og vupti, så har du noget helt nyt der dufter af brunkager, H.C. Andersen, skilsmisse, succes og fiasko. André Andersen er gennemgående vært til alle arrangementerne og er kendt for sine energiske fortællinger, der bruger humor som vigtigste håndvåben. Men fra latter er der ikke langt til det alvorlige og du ved aldrig om det er en filosofisk, underfundig eller rørende fortælling der rammer dig, når han leverer sine hjemmebryggede fortællinger.

Andre forestillinger med fortællinger:

JANUAR
17/1 KENDER DU DET?
Steiner, Mia Møller, André Andersen

Velkommen til vores nye fortælle-aftener for voksne! Tre professionelle historiefortællere vil underholde med deres fortællinger.
Fortællinger der dufter af regn, smager af æble, knitrer som ild, brænder som en lussing eller føles som første kys. Den sidste aften i denne omgang.

Kender du det år du ikke kan åbne makreldåsen eller får de bløde grøntsager nederst i indkøbskurven? Når snørrebåndet knækker eller colaen er blevet rystet?
Fortællinger om hverdagens små first world-problems, pustet op til en uoverskuelig størrelse og som til tider kan forandre verden - eller ikke.

Steiner er manden bag den store succes "Lystløgneaften", og har en evne til at se det sjove i det minimalistiske og lade sig inspirere til en fortælling fra de mest uventede steder. Med Steiner kan du være sikker på at du får en interessant fortælling som du ikke vidste du ville kunne nikke genkendende til. Mia Møller er én af landets absolut bedste impro-fortællere. Et hoved der tænke så hurtigt at du ikke kan nå at blinke, og digter fortællinger der er så skæve og mærkelige at du sjældent har hørt noget lignende. Glæd dig til at høre hvad der gemmer sig i hendes hoved og nyd når hun henter en fortælling ned himlen her og nu. André Andersen er gennemgående vært til alle arrangementerne og er kendt for sine energiske fortællinger, der bruger humor som vigtigste håndvåben. Men fra latter er der ikke langt til det alvorlige og du ved aldrig om det er en filosofisk, underfundig eller rørende fortælling der rammer dig, når han leverer sine hjemmebryggede fortællinger

Kulturium Musikteater, Ishøj Østergade 28, Ishøj

Torsdag den 2. december 2021 , kl. 19.15.

Pris: (Entré: 50 kr)

Hjemmeside: https://kulturium.dk/kalender/event/show/den-gode-den-onde-og-den-virkelig-grusomme-juletid-kasper-srensen-kari-brinch-andr-andersen.html

Det sker samme sted