Anne Linnet - Julekoncerter 2022


image-one

Anne linnet er tilbage med sine traditionsrige julekoncerter i kirker landet over. Det bliver så jul i år, når én af Danmarks mest betydningsfulde initiativrige artister besøger kirker landet over med sine populære julekoncerter..

Anne Linnet er klar til at give publikum en oplevelse med både juleklassikere sange fra sit store bagkatalog, der spreder sig over fem årtier.

For den landskendte sanger sangskriver Anne Linnet har julen altid haft en helt særlig plads i hendes hjerte. Derfor glæder Anne Linnet sig til at få lov til at besøge kirker landet over med sine populære julekoncerter. Julen er én af de stærkeste traditioner, vi har herhjemme, for Linnet betyder det at spille i kirker ved denne højtid noget helt særligt: 'Når man træder ind ad dørene, kan man nærmest fornemme alle de vigtige livsbegivenheder, der er forgået i kirkerummet - historierne sidder klistret til væggene. Folkekirken for mig er et rummeligt sted, hvor der er åbent for alle, der har brug for enten at grine, græde eller blot fornemme rummets enestående karakter.'

Til november december kan publikum glæde sig til en lang række julekoncerter, hvor Anne Linnet tager publikum i hånden fører dem hele vejen gennem oplevelsen i kirkens rum. Det bliver en åben ærlig fortolkning af både klassikere såsom 'Tusind Stykker', 'Smuk Og Dejlig' 'Barndommens Gade' sange fra hendes mangeårige musikalske virke krydret med helt nye julesange.

Anne Linnet har været en del af den danske musikscene siden 1970'erne er anerkendt som én af landets mest betydningsfulde artister. Med et stort bagkatalog frontpersonen for diverse bands har Anne Linnet opnået anerkendelse for sine ærlige åbne tekster samt sin lyst til at eksperimentere med musikgenrer

Vejleå Kirke, Ishøj Boulevard 1, Ishøj

Torsdag den 15. december 2022 , kl. 20.

Pris: (Entré)

Det sker samme sted