Byhavekoncert: Jimilian + TOKO + Xabski


image-one

Gratis koncert i Ishøj Byhave..

JIMILIAN

Året er 2006. En ung man indtager scenen ved det danske børne-MGP og leverer en præstation, som ingen havde kunnet forudse konsekvensen af. Kunstneren "Jimilian" var født. Og han var født med musikalsk blod på tanden.

Har man efterfølgende fulgt blot den mindste smule med i hvad der har floreret på toppen af den danske pop/R&B-scene det seneste årti, så kan navnet "Jimilian" umuligt være gået hverken øjne eller ører forbi. Den dansk-albanske storcharmør er på en fremadstormende rejse mod stjernerne og har med en perlerække af hits allerede for længst fastslået, hvorfor han hører til blandt den absolutte elite indenfor sit fag.

I 2015 nedlagde Jimilian de danske hitlister med supersinglen "Slem Igen" - en landeplage uden lige som selv den dag i dag brager ud af højtalerne på natklubber over hele landet. Derudover bevidner også numre som "Damer På Lager", "Monte Carlo", "Sommer Sindssyg" og "Typisk Mig" om ekstremt højt niveau hvad angår charmerende vokal, catchy melodi og generelt bare den drengede flabethed, som Jimillian er kendt og elsket for at levere hver gang han har indtaget scenen. Hvad end Jimillian optræder på et diskotek i provinsen eller en noget større lokation (herunder kan bl.a. VEGA, The Voice i Tivoli, Danish Music Awards), så er folkets dom den samme: Pop-ikonet fortjener unægteligt den plads han har etableret i hjertet på sin enorme fanskare.

Senest har man kunne følge Jimillian i sidste års udgave af underholdningsprogrammet "Vild med Dans", som multitalentet overlegent løb med sejren af. Selvsagt har dette gjort ham til hele Danmarks ubestridte mediedarling i takt med at hans musiske katalog vokser.

TOKO

TOKO har i 2018-2019 og start 2020 været et af de mest sete navne på den danske klubscene, med singler som Kender Mit Navn, Friendzone og Vinder.

TOKO debuterede med en guldplade med hans første single i en alder af 16 år. Efter nogle hårdtarbejdende måneder i studiet er TOKO klar til igen at overtage scenen i 2021.

TOKO er med sine 22.200 følgere på instagram efterhånden lidt af et fænomen, der betager mange unge med en flabet, men charmerende attitude.

Kun 19 årige TOKO har med sin store mængde af energi, engagement og sin flyvende form for popmusik formået at få sat sit ben i den danske musikbranche. Med over 100 klubjobs, er der ikke nogen tvivl om, at gymnasieeleverne efterhånden kender hans navn.

Dermed er TOKO med sin nye sommer single Kontakter klar til at indtage den rigtige live scene til et brag af en fest!

TOKO er i et samspil mellem pop og urban, hvilket giver ham en ekstraordinær kant, som gør at hans musik rammer ret bredt.

Xabski

Den fremadstormende stjerne på den danske rap-scene -Xabski og Papito har det seneste års tid gjort sig bemærket med hans karakteristiske flow, særpræget lyd og gennemførte lyrik et talent udover det sædvanlige, hvilket den nyeste single Flower i høj grad satte en streg under. Det ligner, at 2021 bliver året hvor Xabski for alvor sætter sig fast på toppen af hitlisterne. Som en af frontfigurerne i en af de mest hypede rap-grupper herhjemme, I$WAAL, har Xabski været med til at sætte scenen og dagsordenen det sidste år. Xabski spås til at blive det næste store rap-navn og bannerførere på den danske hiphop-scene, der i øjeblikket er i gang med et generationsskifte, hvor I$WAAL i høj grad har sat scenen med en lyd og en stil, der har vakt genklang hos de mere etableret navne som bl.a. Kesi, Gilli, Sivas m.fl

Ishøj Byhave, Ishøj Store Torv 1, Ishøj

Lørdag den 13. august 2022 , kl. 13:00.

Pris: (Fri entré)

Hjemmeside: https://kulturium.dk/kalender/event/show/jimilian-toko-xabski-byhave-f.html

Det sker samme sted