Kjeld lauritsen all stars


image-one

Kjeld Lauritsen optræder ved denne lejlighed med hans hammond trio og et par fantastiske gæster. "Jazzen har længe stået mit hjerte nær, og med pladen "Jukebox Jazz" er jeg endelig sprunget ud som full-blown jazzmusiker..

Det var spændende at indspille numre som f.eks. "Autumn Leaves" - det er jo næsten som jazzens svar på Bach eller Beethoven".

Med sig ved koncerten i Ishøj har Kjeld Lauritsen musikere fra jazzens absolutte elite i Danmark, guitaristen Per Gade, trommeslageren Espen Laub og violinisten Kristian Jørgensen, Svend Asmussens førende arvtager i Danmark.

Som et ekstra pift medvirker jazz- og bluessangeren Niels HP.

Kulturium Jazzklub

Dette medlemskab er for jazzelskeren! Kortet giver gratis adgang til alt søndagsjazz. Du får desuden eksklusive rabatter på udvalgte koncerter og arrangementer i løbet af året. Medlemskabet er personligt og koster 200 kr. pr. kalenderår.

Kulturium Guldkort

Elsker du musik og teater og går du ofte ud til live oplevelser, så er dette medlemskab det rette for dig. Kortet er personligt og giver mulighed for ét stk. gratis billet til alle Kulturium Musikteaters egne arrangementer inkl. teater. Medlemskabet er personligt og koster 1700 kr. pr. kalenderår.

Læs om alle medlemskaber på kulturium.dk hvor du også kan tilmelde dig vores mange nyhedsbreve.

Med sig ved koncerten i Ishøj har Kjeld Lauritsen musikere fra jazzens absolutte elite i Danmark, guitaristen Per Gade, trommeslageren Espen Laub og violinisten Kristian Jørgensen, Svend Asmussens førende arvtager i Danmark

Kulturium Musikteater, Ishøj Østergade 28, Ishøj

Søndag den 23. april 2023 , kl. 13-15.

Pris: (Entré: 40 kr)

Det sker samme sted