Familie Art Bar: Fællesværk og fællesspisning på ARKEN


image-one

Tag børn og badetøj under armen når Art Week og ARKEN inviterer til Familie Art Bar og samskabelse af fælles-kunstværket 'Gelænderværk'..

Kunstnergruppen Gelænderværk opstiller en 20 meter lang lerform, som i løbet af dagen bearbejdes af børn og voksne med en række værktøjer og genstande fra området som indsamles af deltagerne i fællesværket. Det er en god idé af finde et par grene eller skaller med på vejen. Når formen er dekoreret laves en afstøbning i gips.

Det endelige værk afsløres af medskaberne til fernisering og fest kl. 15 med gratis saftevand og popcorn og alle medskabere kan få et stykke af værket med hjem.

Solen skinner selvfølgelig og havet og strandparken er kun et stenkast væk, hvis/ når man får lyst til en dukkert i løbet af dagen.

Fra kl. 12-13:30 er der mulighed for at deltage i ARKENs fællesfrokost til folkekøkkenpris.

Gratis med alm. entré for voksne. Gratis for børn under 18 år. Billetten giver adgang til alle ARKENs aktuelle udstillinger og ARKENs Familiesøndag workshop. Alle er meget velkomne til at deltage i fællesværket.

Om værket siger kunstnergruppen Gelænderværk: "Vi vil aktivere vores børns følsomhed og materialefornemmelse ved at introducere dem til en gelænderform med forskellige teksturer, taktile overflader, former og materialer. Gennem en åben, inddragende og eksplorativ proces skaber vi et gesamtkunstwerk som er en hyldest til hånden og dens sanselighed."

Gelænderværk er: Rune Fjord, Nicolai Appel, H.C. Asmussen og Oliver Strunck.

Søndag 4. juni kl. 11-17
Kan opleves uden sprogkundskaber
Tilmelding kræves ikke
Gratis at deltage efter køb af entrébillet / børn under 18 er gratis

Arken Museum for Moderne Kunst, Ishøj Strandpark, Skovvej 100, Ishøj

Søndag den 4. juni 2023 , 11:00-17:00.

Pris: (Entré: Alm. entré)

Det sker samme sted