Mia-Nelle Drøschler udstiller i Kulturarkaden


image-one

Som samtidskunstner er Mia-Nelle uddannet i London på Goldsmiths Fine Art 2010. I perioden 2007-13 boede og udstillede hun i London og i Edinburgh. Senere har hun boet og udstillet i såvel Rom som i København. Fernisering fredag d. 12. april kl. 16.00..

Mia-Nelle Drøschler er en dansk kunstner og forfatter med en rig og mangfoldig kunstnerisk baggrund. Hun begav sig ud på sin kunstneriske rejse ved at forfølge sin drømmeuddannelse på Goldsmiths Fine Art i London, hvor hun blev færdiguddannet i 2010. Denne afgørende oplevelse markerede begyndelsen på en lovende karriere, der har ført hende til forskellige byer og landskaber og formet hendes kunstneriske vision undervejs.

Fra 2010 til 2021 boede Mia-Nelle Drøschler i dynamiske og kulturelt livlige byer som London, Glasgow og København. Hendes tid i disse kosmopolitiske centre har utvivlsomt sat et dybt præg på hendes arbejde, og det har påvirket hendes kunstneriske udforskning og eksperimenter.

I de senere år har Mia-Nelle Drøschler søgt kontemplation og inspiration i det rolige danske landskab. Indlejret inden for de rustikke mure af et gammelt bondehus fungerer denne idyl ikke kun som hendes bolig, men også som en integreret del af hendes atelier. Det er her, at det danske landskab og dets iboende skønhed har fundet udtryk i hendes kunst.

Mia-Nelle Drøschlers kunstneriske bestræbelser har opnået anerkendelse både nationalt og internationalt. Hendes arbejde har prydet væggene i anerkendte gallerier og museer over hele Europa og har sat sit uforglemmelige præg på kunstverdenen. Hun er modtager af prestigefyldte priser fra både Statens Kunstfond og British Art Council, og har for nylig modtaget hæderspris fra professor Gottfred Eickhoff og Gerda Eickhoffs, hvilket understreger betydningen af hendes bidrag til kunstscenen.

I perioden fra 2015 til 2021 påbegyndte Mia-Nelle Drøschler et dybtgående og fortsat projekt i og omkring Rom. Dette projekt dykkede ned i det komplekse forhold mellem maleri og sfærerne af spiritualitet og mytologi gennem kunsthistoriens årtusinder. Hendes udforskning og indsigter har kastet nyt lys over de vedvarende og tidløse temaer, der gennemsyrer kunstverdenen. Denne udstilling breder sig over værker skabt fra denne periode.

Mia-Nelle Drøschlers arbejde er et vidnesbyrd om hendes uophørlige stræben efter kunstnerisk excellence, hendes ubøjelige engagement i at udforske dybderne af den menneskelige oplevelse og hendes dedikation til at afsløre mysterierne i den kunstneriske proces. Med hver penselstrøg og skrevet ord fortsætter hun med at fange publikum og deltage i en dyb dialog med kunstverdenen, og hun efterlader et uforglemmeligt indtryk på dem, der har privilegiet at opleve hendes arbejde.

Fernisering fredag d. 12. april kl. 16 i Kulturarkaden

Arrangeres af Kunstforeningen Vordingborg

KulturArkaden, Sydhavnsvej 6, Vordingborg

Fredag den 12. april til fredag den 17. maj 2024 , 11:00 - 18:00.

Pris: (Fri entré)

Det sker samme sted