Efterårs-udstillingen "Vi giver slip", invitation til en kunstoplevelse


image-one

At give slip til de ting, der ikke længere tjener os, er et af kunstnerens svære værktøjer. Processen, at skabe intuitivt, kommer med ofre. Nogle gange må vi gribe den hvide rulle, male timer eller dages arbejde over, og starte helt forfra..

Efteråret byder at give slip. Det ligger som en naturkraft. Træerne slipper deres blade, for at trække energien hjem. Så vi kan stå solidt og stærk, når vinterens mørke, blæst og kulde tager form.

Efteråret er også smukt med gyldne farver. Og i disse dage fylder kunstnerne galleriet med varme og brændte farve. Okker, brune, røde og gule nuancer gør deres indtog, og afløser de spirende grønne farver, der fylde galleriet i foråret.

Kunstnerne er hvad de maler. Deres proces med at skabe er et spejl af nuet. I hvert tilfælde hvis man samler på kunstnere der maler fra hjertet, når de har noget at fortælle, og ikke blot producerer hovedløst.

Hos Galleri Art Expo giver vi plads til at kunsten skal være fløde. Kunsten skal opstå af nuets lyst, ideer og fortællinger.

Galleri Art Expo er med sin 1500m2 store udstilling et af Danmarks største gallerier. Udstillingen byder på kunst af 76 danske kunstnere med kunstværker i: maleri, bronzeskulpturer, glaskunst, fotokunst, keramik.

Parkering foran galleriet er gratis. Entre til Galleri Art Expo er gratis. Her er adgang for kørestol ved galleriets bagdør.

OMVISNINGER
Omvisninger i Galleri Art Expos udstilling kan bookes på forhånd for grupper.

RÅDGIVNING TIL VALG AF KUNST
Galleri Art Expo vil rigtig gerne rådgive om valg af kunst og dele ud af vores ideer og erfaringer. Tag gerne fotos med at dit hjem, når du kommer. Vi kan (og tør) nemlig tænke skævt - og vi udfordrer gerne på placering og valg af malerier.

RAMMEVÆRKSTED
Galleri Art Expo har også eget rammeværksted. Værkstedet er åbent for besøgende, hvor du kan se håndværket blive til. Vi indrammer også kunders egne ting, f.eks. plakater eller gamle malerier, der trænger til nye moderne rammer.

Vi glæder os til at tage godt imod dig.

Galleri Art Expo
Søvejen 35
8362 Hørning

Åbent
tirsdag-torsdag kl. 11-17
fredage kl. 11-16
lørdage kl. 10-14

Galleri Art Expo - et levende sted, Søvejen 35, Hørning

Tirsdag den 15. til lørdag den 19. oktober 2024 , tir-tor kl. 11-17, fre kl. 11-16, lør kl. 10-14, man & søn: lukket.

Pris: (Fri entré)

Hjemmeside: http://www.artexpo.dk

Det sker samme sted