Love Me Kenter


image-one

Tommy Kenter og AnnMari Max Hansen. Glæd jer til en blanding af vidunderlige sange og skønne sketches. En forestilling om ægteskabet i forskellige stadier af harmoni og gru..

Kort sagt - EN MUSIKALSK FORESTILLING I LYST OG NØD.

Nu i et nyt komisk og musikalsk show, LOVE ME KENTER, som Tommy Kenter og AnnMari Max Hansen selv har skabt. En forestilling med humor, skønne sangnumre og længere dramatiske sketches om livet i lyst og nød og ægteskabets forunderlige faser. Underholdende og forhåbentlig også med lidt stof til eftertanke.

Forrige sæ son spillede Tommy og AnnMari ogsåsammen med succes i Det Ny Teaters præmierede musical "Spillemand på en Tagryg". Nu er de igen på scenen sammen i LOVE ME KENTER.

LOVE ME KENTER er en forrygende forestilling med musik, komik og alvor, måske som et alternativ til de unges stand-up, og med et kig ind i mere modne relationer. Det hele bliver krydret med musikalsk ledelse "på alle tangenter" af de to erfarne og vidunderlige musikere Jens Krøyer/Esben Just.

LOVE ME KENTER - Spillede en kort periode i Sceneriet på Det Ny teater og anmelderne var begejstret for forestillingen

****

Uhyre morsomt.

Ann-Mari Max Hansen og Tommy Kenter er ømme, skarpe, søde og charmerende. Forestillingen demonstrerer, hvor gode skuespillere, de er.

Politiken

*****

Forestillingen er så gennemarbejdet og veludført, at den giver sit publikum varme indeni.

Frederiksborg Amts Avis

****

Hjertevarmen fylder scenerummet.

Man bør ikke snyde sig selv for at opleve disse prægtige skuespillere i kærlig forening.

CPH Culture

****

Intet mindre end magisk

Det er livsbekræftende at høre salen klukke, når genkendelsen rammer, og publikum ser på hinanden med et blik, der uden ord siger: "Det er jo os."

Kulturbunkeren

****

Parrets musikalitet er ikke til at tage fejl af.

Så und jer denne lille perle.

Kulturtid

Intim-koncert med stor humor.

Kenter en bundkomisk som selvsmagende gammel frikadelle, men transformerer sig til tragisk figur på et splitsekund. Love Me Kenter? Det er svært at lade være.

POV International

Kulturium Musikteater, Ishøj Østergade 28, Ishøj

Fredag den 7. februar 2025 , kl. 19.30.

Pris: (Entré: 125-300 kr)

Hjemmeside: https://kulturiummusikteater.dk/program/love-me-kenter/

Det sker samme sted