Benedikte og biblioteket


image-one

Biblioteket byder en mindre gruppe beboere på Prinsesse Benedikte Plejecenter på en eftermiddag med bøger, musik og snak på biblioteket..

I samarbejde med vores gode genboer OK Fonden Prinsesse Benedikte Plejecenter, indbyder biblioteket til en rolig eftermiddag for plejecentrets beboere.

Biblioteket byder på rundvisning i vores flotte biblioteksbygning, der har stået ved Solbjerg Plads siden 1935, og så tager vi gode bøger ned fra hylderne, læser højt og lytter til musik. Undervejs er der god tid til at snakke sammen om det hele over en kop kaffe og en kanelsnegl.

Arrangementet er demensvenligt. Det betyder, at det er lukket og tilrettelagt særligt for beboere på Prinsesse Benedikte Plejecenter med udgangspunkt i deres præferencer, ønsker og behov.

Demensbog 'Benedikte og biblioteket' er en del af bibliotekets tilbud til mennesker med demens. Biblioteket har fået hjælp fra Mette Uldal (linoleumstryk), Anna Rieder (tekst) og Åse Eg (bogdesign) til at udarbejde en særlig demensbog, som lanceres 16. marts 2024. Demensbogen er støttet af Socialstyrelsen og laves i samarbejde med Demensvenlig kultur, Kastanjahaven og OK Fonden Prinsesse Benedikte Plejecenter.

Vil du i kontakt? Skriv til litterat på Biblioteket Frederiksberg, Søren Langager Høgh: soho06@frederiksberg.

Biblioteket Frederiksbergs demensbog, der lanceres i foråret 2024 (Foto Biblioteket Frederiksberg)

Frederiksberg Hovedbibliotek , Solbjergvej 23, Frederiksberg

Torsdag den 16. maj 2024 , kl. 10.30-12.30.

Pris: (Fri entré)

Det sker samme sted