Doghouse Cats spiller Jazz på Gårdspladsen


image-one

For to år siden spillede Doghouse Cats sidst på Gårdspladsen. Som sædvanlig er det stor glæde for Thorslunde-Ishøj Lokalhistoriske Forening at præsentere dette band. De er ganske enkelt et af de bedste spillende jazzband, som har gæstet Bredekærgård..

Doghouse Cats er et 6-mands jump and jive orkester der spiller musik fra 40'erne og 50'erne.

De har med hatten på skrå, blankpolerede sko og en 3-mands blæsergruppe skabt et band der virkelig appellerer til dansefødderne.

Doghouse Cats spiller numre som, "In The Mood", "Shake Rattle and Roll", "Just a gigolo", "Don't Get Around Much Anymore" og mange flere.

Med spilleglæde der kan mærkes langt ud på Gårdspladsen har Doghouse Cats allerede haft stor succes hos publikum.

Doghouse Cats består af : Thomas Christensen: Guitar og Sang - Kenneth Bay: Keys - Claus Andreasen: Trommer - Peter Høgfeldt: Bas - Asbjørn Kamban: Trompet - Erik Pyndt: Alt-/Baryton Sax.

Selvfølgelig er det populære TRAKTØRSTED på pletten ved alle arrangementerne. Med deres velskænkede fadøl, grillede specialpølser og ikke mindst de dejlege varme pandekager gør traktørstedet sit til at begivenhederne lettere "glider ned".

Det er Thorslunde-Ishøj Lokalhistoriske Forening og Kulturium i Ishøj i samarbejde, som har arrangeret Jazz på Gårdspladsen.

Gratis entre for medlemmer af Thorslunde-Ishøj Lokalhistorisk Forening

Bredekærgård, Tranegilde Bygade 4, Ishøj

Søndag den 4. august 2024 , 13:00-16:00.

Pris: (Entré: 30 kr for ikkemedlememr)

Det sker samme sted