Høstfest og kæmpe loppemarked


image-one

Traditionen tro - Høstfest på Bredekærgård i Tranegilde Landsby. Med Thorslunde-Ishøj Lokalhistoriske Forening som arrangør, er alle sejl sat til for at gøre dagen til en stor og festlig oplevelse..

Loppemarked, Salgsboder, Traktørstedet, vil give de besøgende en uforglemmelig og hyggelig dag.

Loppesælgerene har benyttet "sommerferien" til at rydde op og muge ud i kældre og pulterkamre. Mange interessante og spændende ting "ser dagens lys" ved den lejlighed. Der vil højst sandsynligt være et godt fund eller to - som de hungrende "TV-opkøbere" også vil være interesseret i - så kom før dem, det gavner sig!

Nye handlende i LADEN

Salgsboderne i den store lade har udvidet sig betragteligt med den rigtige OSTEMAND - Osteknuden. Vil du sikker dig en forsvarlig indpakning af din mad, så er Tupperware på pletten. Ikke nok med det, for kunsten har også fået en plads til papirblomster, glas og malerier. Der vil som sædvanlig være boder med salg af vin, bihonning fra Solhøj, samt danske frugter og grøntsager fra gartneriet Hedegården.

En Høstfest uden et TRAKTØRSTED er utænkeligt. Der er naturligvis sørget for at de besøgende kan glæde ganen med øl og vand, kaffe og æblekage, for slet ikke at tale om velsmagende HØSTpølser og berømte flæskestegssandwich fra grillen.

Der er naturligvis gratis entré og parkering til hele herligheden,

Bredekærgård, Tranegilde Bygade 4, Ishøj

Søndag den 1. september 2024 , 10:00-15:00.

Pris: (Fri entré)

Det sker samme sted