Now and then - the Beatles Revival


image-one

"Now And Then" - En Hyldestkoncert til alle Beatles-elskere. Nyd en tidsrejse gennem Beatles' magiske univers, når Hyldestkoncerten tager scenen i en enestående "Now And Then" koncert..

Dette er ikke bare en musikalsk begivenhed; det er en kærlig hyldest til alle, der har Beatles' toner dybt forankret i deres hjerter.

"Now And Then" - En Hyldestkoncert til alle Beatles-elskere

Nyd en tidsrejse gennem Beatles' magiske univers, når Hyldestkoncerten tager scenen i en enestående "Now And Then" koncert.
Dette er ikke bare en musikalsk begivenhed; det er en kærlig hyldest til alle, der har Beatles' toner dybt forankret i deres hjerter.

Beatles Revival vil fortrylle publikum med deres autentiske gengivelse af Beatles' legendariske hits. Fra de ikoniske "Yesterday" og "Let It Be" til de energifyldte "Twist and Shout" og "A Hard Day's Night," vil koncerten tage dig med på en følelsesladet rejse gennem musikhistorien.

Oplev den tidløse magi og genoplev øjeblikkene fra fortiden med Beatles Revival, der formår at fange den autentiske ånd og sjæl af Liverpool's fab four. Det bliver en aften fyldt med nostalgi, glæde og fællesskab for alle, der elsker Beatles' uforglemmelige lyd.

Sæt "Now And Then" koncerten med Beatles Revival på din kalender og deltag i en musikalsk fejring, der forbinder generationer og forener alle Beatles-elskere i en fælles kærlighed til den største musikgruppe nogensinde.

Arrangør: LiveOplev

Kulturium Musikteater, Ishøj Østergade 28, Ishøj

Lørdag den 25. januar 2025 , kl. 20.

Pris: (Entré: 375 kr)

Det sker samme sted