Bryllups- og festmesse


image-one

Velkommen til Bryllups- og Festmessen på Esbjerg Park! Drømmer du om den perfekte bryllupsfest eller den uforglemmelige festlige begivenhed?.

Så er du inviteret til vores årlige Bryllups- og Festmesse på Esbjerg Park, hvor vi præsenterer alt, hvad du har brug for til at gøre dine festlige arrangementer til noget helt specielt.
Dato: 6. Oktober 2024Tid: 10:00 - 16:00Sted: Esbjerg Park
Find Inspiration til Din Store Dag
Uanset om du planlægger et bryllup, en fødselsdag, en jubilæumsfest eller en anden festlig lejlighed, vil vores messe være din ultimative kilde til inspiration og ideer. Udforsk en bred vifte af udstillere, der specialiserer sig i alt fra bryllupsinvitationer og blomsterarrangementer til festlokaler, catering og underholdning.
Se De Nyeste Trends og Tendenser
Få indblik i de nyeste trends inden for bryllupsmode, festdekorationer og temaer. Vores udstillere vil præsentere det nyeste inden for brudekjoler, herretøj, smykker, og alt hvad du skal bruge for at skabe den perfekte atmosfære til din fest.

Gør dine drømme til virkelighed og skab uforglemmelige minder. Vi glæder os til at byde dig velkommen til Bryllups- og Festmessen på Esbjerg Park!

Esbjerg Park, Stormgade 200, Esbjerg

Søndag den 6. oktober 2024 , kl. 10-16.

Pris: (Entré: 75 kr)

Det sker samme sted