Tilføj arrangement

Vildtaften.

Sted: Kragerupgaardsvej 33, Ruds Vedby
Entré: Entré: Fra 595
Hjemmeside: link
Facebook: Del
Ved ankomst i den gamle kviestald skænker godstjenerne din velkomstdrink til lyden af hornmusik. Kviestalden vil være flot pyntet i ægte naturtro jagstil. Når langbordene indtages, står godstjenerne klar i vin- og ølbaren. Køkkenchefen:
Vi blæser jagten ind på Kragerup Gods på den vildeste måde! Vi tilbereder en stor vildtbuffet med godsets eget vildt og andre lækkerier fra området.

Efter jagtmiddagen kan du læne dig tilbage og nyde et spændende foredrag, når Camilla Ottesen indtager scenen med underholdende historier!

Camilla Ottesen vil fortælle om hendes eventyr på savannen og jagten efter de afrikanske dyr. Hun har en stor passion for jagt og har tilbragt et år med sin familie i Afrika på savannen, hvor hun kom helt tæt på løver, antiloper og den imponerende afrikanske natur. Man kunne tilbage i tiden følge Camilla Ottesens jagt på TV3-program, hvor hun nedlagde flere dyr og efterfølgende tilberedte og spiste dem sammen med TV-kokken Timm Vladimir.

"Jeg har været jæger i 21 år, og haft nogle helt fantastiske natur og jagt oplevelser. Jeg har jaget mest uden for Danmarks grænser, og har haft vilde oplevelser i Afrika, og kan kun anbefale andre jægere til, at prøve at jage i et andet land. Jeg glæder mig til at fortælle om mine oplevelser til vildtaftenen på Kragerup Gods, hvor jeg kan møde andre med samme passion for jagt, som jeg har"

Program
Kl. 18.00: Velkomst og hornmusik
Kl. 18.30: Jagtmiddag med vildtbuffet
kl. 20.30: Foredrag af Camilla Ottesen

Priser
Vildtbuffet kr. 595,- pr. person
2 pers: Vildtbuffet, overnatning i standard dobbeltværelse og morgenbuffet kr. 1885,-
2 pers: Vildtbuffet, overnatning i superior dobbeltværelse og morgenbuffet kr. 2085,-
2 pers: Vildtbuffet, overnatning i deluxe dobbeltværelse og morgenbuffet kr. 2385,-
1 person: Vildtbuffet, overnatning i enkeltværelse og morgenbuffet kr. 1245,-

Vildtbuffet
Det vil bl.a. være:
Carpaccio af dyrekølle med vild-karse og saltede valnødder
Vildtconsommé med selleri og æbler samt vintertrøfler
Fasanterrin med æblesalat
Dyreryg med kirsebær/rødbede sauce
Osv. osv.

Stort udvalg af dessert med blandt andet:
Udvalg af lokale oste med bagte blommer og marinerede nødder
Chokolademousse med ristede mandler og glaserede figner


I samarbejde med
Facebook Twitter Instagram
 

 
Kalender

 
Kalender
0