Tilføj arrangement

Halloween på Kragerup Gods.

Sted: Kragerupgaardsvej 33, Ruds Vedby
Entré: Entré: 120 kr
Hjemmeside: link
Facebook: Del
Gys og skrig i Go High skoven I uge 42 holder Kragerup Gods Halloween i Go High aktivitetspark, og du er inviteret! Der vil være pyntet op med en masse (u)hygge i trætoppene og i skovens dybde med flagermus, skeletter i træerne, græskar og meget mere. Du vil også støde på zombier og spøgelser langs skovbunden. På bålfade rundt omkring på pladsen kan der laves skumfiduser med kiks og Nutella. Melder sulten sig, kan du altid bestille en lækker grill-selv-burger.
Tør du gå en tur gennem skoven, når mørket falder på?

AKTIVITETER:
Prøv klatreparken Go High (by night) med pandelamper og knæklys, når mørket falder på. Her åbner der sig en ny verden i trætoppene, og sanserne skærpes. Der vil være lys i græskar og andet uhyggelig udsmykning som giver en spændende oplevelse! Om aftenen vil der være en stor gryde med varm kakao. Dét skal helt sikkert prøves!

HVORNÅR?
Vi kører halloween temaet i hele uge 42. Dog kun med Go High By Night torsdag den 21. til lørdag den 23. i uge 42.

PRISER GO HIGH:
Mandag- lørdag:
Børn 7-9: 120 DKK
Unge 10-13: 220 DKK
Voksne 14+: 300 DKK

BEMÆRK:
Ønsker man at prøve Go High By Night, skal dette bookes på forhånd.
Go High By Night fra torsdag-lørdag kl. 20.00-24.00
I uge 42 afholder vi ligeledes Aktiv Efterårsferie med masser af aktiviteter, sjov og hygge rundt om bålet med skumfiduser og snobrød, hjemmelavet suppe og grill-selv-burgere. Vi har også inkluderet en 2-retters middag i restauranten og der er fri afbenyttelse af poolområdet.

Book Go High By Night HER


I samarbejde med
Facebook Twitter Instagram
 

 
Kalender

 
Kalender
0