Tilføj arrangement

Winemakers Tour de France.

Sted: Kragerupgaardsvej 33, Ruds Vedby
Entré: Entré: Fra 1500
Hjemmeside: link
Facebook: Del
Er du til god mad, franske vine og skønne vinhistorier? Så er denne Winemakers Dinner en aften du ikke vil gå glip af. Kragerup Gods inviterer Fredag d.17 September til Winemarkers Dinner i vores smukke autentiske kornmagasin. Trænger man til at drømme sig lidt til Frankrig og besøge årets drømme Tour de France områder, så er denne aften lige noget for dig - Her er der nemlig virkelig lagt op til voldsomme massespurter, friske nedkørsler og svævende elegance - kort sagt flere uforglemmelige etaper som med garanti vil imponere og begejstre både øvede og for hvem fransk vin endnu er et uopdaget land.

Vi kommer godt rundt i regionerne i Frankrig. Vin fra Frankrig er andet og mere end blot Bordeaux og elegante Bourgogne-vine. Intet andet vinland leverer så alsidige vinoplevelser som Frankrig - fra mørke fedmefulde vine i Gigondas til prikkende dekadente bobler i Champagne. Vi byder på hvidvin, rødvin og dessertvin fra udvalgte Franske vinproducenter. Dernæst vil Kragerups vinekspert Anders komme med skønne fortællinger om producenter, 2021 høsten og forventninger til de enkelte vine.

Priser:
1 pers: Winemakers Dinner samt kaffe og sødt kr. 1500,-
2 pers: Winemakers Dinner, kaffe og sødt, overnatning i standard dobbeltværelse og morgenbuffet kr. 3895,-
2 pers: Winemakers Dinner, kaffe og sødt, overnatning i superior dobbeltværelse og morgenbuffet kr. 4095,-
2 pers: Winemakers Dinner, kaffe og sødt, overnatning i deluxe dobbeltværelse og morgenbuffet kr. 4395,-
1 person: Winemakers Dinner, kaffe og sødt, overnatning i enkeltværelse og morgenbuffet kr. 2250,-

Program:
Kl. 16.00-17.00 Ankomst
Kl. 17.00-18.00 Velkomst af Birgitte Dinesen og vinekspert Anders Qvist
Kl. 18.00 Middag og vinmenu inkl. fortællinger af vinekspert Anders Qvist

Menu:
Velkomst snack:
Østers med champagne skum
Rosé Majeur - Champagne Ayala

5-retters menu:
Snegle i bourgogne med pocheret vagtelæg og urter fra Godset
Viré-Clessé - Domaine Chanson
Condrieu - Château Saint Cosme

Rimmet torsk med citrus skum på en bund af linsesalat
Riesling Patergaten - Domaine Paul Blanck

Cote de Boeuf med "waldorfsalat" hertil Pommes Anna og marvsauce
Gigondas - Château Saint Cosme
Château la Croix Chantecaille - Saint Emilion Grand Cru

Indbagt roquefort på urtesalat samt brombær honning
Banyuls "Vin Doux Naturel" - Domaine Vial-Magnères

Gateau Marcel med syltede blommer, rød skovsyre samt sprød marengs
Château Jean-Fonthenille - Loupiac

Avec bar mod tilkøb:
XO Cognac Peyrat - Charente
Extra Calvados Morin - Normandie
La Vieille Prune Louis Roque - Dordogne


I samarbejde med
Facebook Twitter Instagram
 

 
Kalender

 
Kalender
0