Tilføj arrangement

Halloween i Birkegårdens Haver.

Sted: Tågerupvej 4, Tågerup, Ruds Vedby
Entré: Entré: Voksne 105 kr, Senior (65+) 95 kr, Børn (2-12 år) 75 kr
Hjemmeside: link
Facebook: Del
Vi har oplevelser for børn men også for voksne. Rundt i de smukke efterårshaver kan I se over 100 kreative græskarfigurer i naturlig størrelse. For børn har vi selvfølgelig masser af aktiviteter; uhyggelig spøgelseslabyrint, græskarskæring og ATV kørsel. Er du bange for spøgelser?
Er du ikke bange, kan du gå på opdagelse i spøgelseslabyrinten i Tumlegården. Det kan naturligvis ikke afsløre for meget - kom selv og prøv den. Labyrinten er delt i to, en for de store modige børn og voksne og en for de mindre børn! Alle må gå ind i labyrinten for de store.

Masser af aktiviteter for hele familien
Alt fra spøgelsesjagt, græskarskæring til "ram et spøgelse" finder du i Tumlegården. Udendørs kan du tage familien med på skattejagt, ride på æsel eller køre på ATV. Og om eftermiddagen tænder vi op i bålet, hvor I kan riste skumfiduser. Æselridning, ATV og skumfiduser er ikke gratis, men det er de andre aktiviteter.

Græskarskæring
Der er købt hundredevis af græskar hjem! Det er gratis for børnene at udfolde deres kreative evner i græskarskæring, og I kan vælge mellem at købe dem med hjem for 25 kr., eller få dem stillet ud i den japanske have.

170 kreative græskarfigurer
Rundt i haverne møder I over 170 græskarfigurer - både kendt og nye skræmmende skeletter og edderkopper. I månedsvis har der været gang i at udtænke nye idéer og kreere nye klæder til mange af halmfigurerne med græskarhoveder, som står rundt i haverne og på dyreområdet. I kan bl.a. møde Snehvide og de syv små dværge, mange andre fra H.C. Andersens eventyr og Kongefamilien i fuld galla


I samarbejde med
Facebook Twitter Instagram
 

 
Kalender

 
Kalender
0