Tilføj arrangement

Musik - Henrik Strube.

Sted: Reerslevvej 22, Reerslev, Ruds Vedby
Entré: Entré: 100 kr
Facebook: Del
Henrik Strube har være en markant frontfigur på den danske musikscene i over 40 år. Fra ungdomstiden som rockguitarist i Røde Mor til en solokarriere som sanger, guitarist og sangskriver med sit eget Henrik Strube Band - et af tidens store navne. Alle kender hittet Hold om Mig, som fik en kæmpe succes, også i Sverige, hvor vennen Björn Afzelius gjorde sangen til et hit. Den spilles stadig dagligt på radiostationerne. Kærlighedssangen med håbet om at holde fast i - hvor godt, det ku'bli er næsten mere aktuel i dag, end da den blev indspillet og har en plads i manges hjerter.

Sangen En tid, et sted, et Menneske, som Henrik Strube sidste år indspillede i duet med sin gamle ven Mikael Wiehe, er blevet et hit ved de mange koncerter landet over.

Det er de stærke og poetiske tekster og de gode melodier, der er Henrik Strubes varemærke hvilket går igen på de 15 soloalbums.
Det handler om at opleve tid og sted forsvinde i den levende musik, i teksterne og stemmen og overgive sig til Henrik Strubes timing, underspillede humor, ordbilleder og absurde situationer i historierne fra det virkelige liv.

Der bliver grinet godt igennem og sangene vækker følelser, eftertænksomhed og blanke øjne.

Arrangementinfo:

Tilmelding: på Place2book eller til Marianne tlf.: 6072 5419
Pris: 100 kr.

Baren er åben for salg af drikkevarer

OBS.
Du skal fremvise coronapas eller negativ coronatest der er under 72 timer. Husk også ID (kørekort, pas, sundhedskort eller anden offentligt identitetskort) for at få adgang


I samarbejde med
Facebook Twitter Instagram
 

 
Kalender

 
Kalender
0