I samarbejde med www.kultunaut.dk
Det sker i dag - Søg i kalenderen - Indtast arrangement - Din huskeliste  
Koncerter - Udstillinger - Teater - Foredrag - Børn - Film - Motion - Andet  
 
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Foredrag med Jan Mølby - The Great Dane Live. Jan Mølby vender tilbage til Kolding! Gik du klip af sidste gang hvor Jan Mølby besøgte hjembyen Kolding, så har du nu chancen igen: Tirsdag d. 16 november 2021 kl. 19.00-21.00 hos Volkerts Fylke i Kolding.

Kun de færreste danske fodboldspillere har haft en karriere, der kan måle sig med Jan Mølbys. På 12 sæsoner vandt han tre engelske mesterskaber tre FA Cup-finaler med Liverpool FC, hvilket har givet ham legende-status i Beatles-byen. I perioden spillede The Great Dane sammen med flere af datidens største profiler som Kenny Dalglish, John Barnes den faste værelseskammerat Ian Rush. Det har kastet masser af uforglemmelige øjeblikke af sig både på uden for banen - øjeblikke som Jan Mølby eksklusivt går i dybden med på sin kommende Danmarksturné. Hør blandt andet om dengang, da Bruce Grobbelaar måtte sys med 30 sting inden VM-finalen for klubhold, eller da Mølby slog syv tænder ud på Upton Park. Få så svar på, om han stadig har en butler, hvorfor han ikke var på julekort med Richard Møller Nielsen. Og bare for en god ordens skyld skal det nævnes, at der ikke er adgang for folk i Manchester United-trøjer..

Ses vi d. 16 november 2021?

Bemærk at der er mulighed for at købe spisning hos Volkerts Fylke før foredraget. Stegt flæsk med persille sovs til kr. 150,-
Spisning tilkøbes i forbindelse med køb af foredrags-

MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle
Følg os på FB: www.facebook.com/MODTIL/ eller www.modtil.dk

Bemærk: Begrænset antal billetter.. Kom i god tid - dørene åbner kl. 18.30.
Køb/bestil billet
Tirsdag den 16. november 2021, kl. 19. Entré
Volkerts fylke, Dalbygade 40D, Kolding

1

 
Kolding Kalenderen - En del af Kunstgruppen | Storgaden 70, 6052 Viuf - Danmark | Tlf.: 23425637 | hku@kunstdesign.dk