Extbase Variable Dump
'<a href="https://www.kulturfokus.dk/databeskyttelse/">DATABESKYTTELSE</a>' (73 chars)
Kulturfokus: kultunaut
Kulturportal for Sønderjylland-Schleswig » kultunaut
SØG ARRANGEMENT

Timeld dig nyhedsbrevet og få aktuelle informationer ind i den e-postkasse.

Støttet af

Kulturkalender

Sønderborg Sommer Revy 2018

Sønderborg Sommer Revy præsenterer i 2018 et stjernespækket hold som består af: Jeanne Boel, Lone Rødbroe, Karsten Jansfort, Asger Reher, Bjarne Antonisen og kapelmester Thomas Pakula.

Sønderborg Sommer Revy

Efter en forrygende sæson 2017, hvor revyen blevet kåret som ‘Årets Revy', er vi klar til at præsentere holdet til 2018.

Sammensætningen af Sønderborg Sommer Revys kommende revyhold blev lidt mere spændende denne gang fordi Leif Maibom har trukket sig fra scenen og nu varetager jobbet som direktør, forfatter mm.

Overgangen skulle helst blive så ubemærket og smidig så mulig, så opgaven var at finde en mandlig, buttet skuespiller, ikke særlig høj, med en vis alder og som meget gerne måtte være bedre til sønderjysk end Leif Maibom. Med alle de kriterier var feltet ikke særligt stort og det blev hurtigt mere end indlysende at den helt rette skuespiller var Asger Reher.

For at bevare det sønderjyske er der endnu en ny skuespiller med på holdet i år, nemlig Bjarne Antonisen. Bjarne stammer fra Nordals, hvor han startede som amatørskuespiller inden han blev uddannet på teaterskolen i Odense.

Derudover vender Karsten Jansfort tilbage til Sønderborg efter 1 års pause. Lone Rødbroe er nærmest fast bestanddel af holdet, lige som Jeanne Boel både er med på scenen og instruktør. Naturligvis er det igen Thomas Pakula der står for revyen velspillende kvartet.

Titlen på årets revy er: Før var vi alle i samme båd.



Så der er helt sikkert lagt op til latter, grin, eftertænksomme smil og ætsende satire. Uanset om regeringens farve er rød, blå eller lettere grumset

Tor. d. 12. juli 2018, kl. 20. (Entré: 415,00)
Sønderborg teatersal, Strandvej 1, Sønderborg

Kontakt

Kontaktformular

Links
captcha
Rechts