NB! I denne ekstraordinære tid anbefaler vi, at I dobbelttjekker hos arrangøren, om det pågældende arrangement stadig er aktuel, inden I tager afsted.

For børn

Familierytmik på biblioteket

Der bliver med garanti gang i den når Dorte Nørgaard underholder med sine iørefaldende sange og sjove lege på biblioteket fredag d. 23. september.

Tid & sted

Fredag den 23. september 2022

kl. 16-16.45

Morsø Folkebibliotek Holgersgade 7, Nykøbing M

Billet & pris

Gratis men husk tilmelding

Der bliver med garanti gang i den når Dorte Nørgaard underholder med sine iørefaldende sange og sjove lege på biblioteket fredag d. 23. september.

Sammen med Dorte får børn og deres voksne mulighed for at hoppe, danse, klappe, blæse sæbebobler, spille stomp og meget, meget mere

Dorte Nørgaard er forfatter og komponist til udgivelserne "Babyrytmik", "Småbørnsrytmik", "Rytmik og sjov i børnehave og indskoling" og "Syng og bevæg din baby glad", alle udgivet på forlaget Dansk Sang.

Hun er cand. mag. fra Aarhus Universitet og underviser i rytmik på Musikskolen Laura i Aarhus, på Kulturskolen Syddjurs og på Horsens Musikskole. Hun er desuden uddannet motorikvejleder, så der er fokus på både motorik og musik i undervisningen.

Dorte laver ofte arrangementer og foredrag i dagplejen, i mødregrupper, vuggestuer, børnehaver, storcentre og på landets biblioteker.

Arrangementet er gratis men kræver tilmelding grundet begrænsede pladser. Tilmelding sker til Børnekulturformidler Mille Bonde på mijo@morsoe.dk eller på 99706014 - man kan også komme forbi biblioteket og melde sig til.